Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΒΕΡΥΚΙΟ


 Προσβλητικός και εμετικός ο γλείφτης.. Μόλυνε στο στόμα του συνταξιοδοτηθείσες χήρες και παιδιά στρατιωτικών αποκαλώντας τους συλλήβδην παράσιτα που αυτός διατρέφει!! 





Όχι ρε ξεφτίλα ιπποκόμε του αφεντικού σου.. Η πράγματι εξοντωτική φορολόγηση δεν πάει ως όφειλε σε αυτούς.. Αλλά στους τοκογλύφους και στη τάξη της ολιγαρχίας που υπηρετείς.. Άϊσικτίρ πια..



«Καμπάνα» συνολικού ύψους 200.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για την εκπομπή «Ηappy Day» και τις αναφορές του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου για τις χήρες των στρατιωτικών. Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ, διαπιστώθηκαν τέσσερις παραβιάσεις της νομοθεσίας που αφορούν: ευπρέπεια λόγου, διακρίσεις φύλου, προστασία ανηλίκων και ευάλωτες ομάδες. Οι αναφορές έγιναν στη δικτύωση της εκπομπής με τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σύνδεσης ο Δήμος Βερύκιος φέρεται να προέτρεψε τις γυναίκες - χήρες των στρατιωτικών «να φορέσουν ζαρτιέρες» και να πάνε να δουλέψουν, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως δικαίως μειώνονται οι συντάξεις που λαμβάνουν. Οι εν λόγω δηλώσεις του γνωστού δημοσιογράφου, είχαν σαν αποτέλεσμα στον τηλεοπτικό σταθμό να επιβληθεί πρόστιμο 160.000 ευρώ και στον ραδιοφωνικό Apha 40.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: