Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ !!


Φωτογραφία σοκ από τις σημερινές πλημμύρες - Για ...μπάνιο έξω από το «Σωτηρία»  - Media
Αν ακόμη και τώρα και κατόπιν αυτών υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται τη διαφορά μεταξύ των ιδιωτικών έργων κουκουρούκου- βιτρίνας και των έργων υποδομής τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας..




Ένα στιγμιότυπο που σοκάρει απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό η Μαρία Κοντού. 
Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε και στη σελίδα του Meteo, δείχνει τα αποτελέσματα της κακοκαιρίας στην Αττική. 


Ο δρόμος έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία έχει μετατραπεί σε ποτάμι και δύο πολίτες ουσιαστικά να κολυμπούν σε αυτό με τα νερά να φτάνουν στο ύψος του στήθους τους.



Η ανάρτηση, που έγινε viral, προκάλεσε οργή και πληθώρα σχολίων, με ορισμένα εξ αυτών να κάνουν λόγο για τριτοκοσμικές εικόνες στην πρωτεύουσα εν έτη 2018.

Στον Περισσό

Ανάλογες εικόνες καταγράφηκαν και στον Περισσό. Στην περιοχή κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Εγκλωβίστηκαν 16 οδηγοί - 300 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Από την κακοκαιρία, που κατά τόπους ήταν έντονη, 16 οδηγοί παγιδεύτηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Αποκαταστάθηκε, πριν από λίγο, η κυκλοφορία των οχημάτων και στη λεωφόρο Μεσογείων, η οποία είχε κλείσει λόγω της έντονης βροχόπτωσης, στην υπόγεια γέφυρα στην Κατεχάκη.
Παράλληλα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί έως τώρα 300 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοήθειας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην Αττική. Οι περισσότερες κλήσεις έγιναν από περιοχές των Δυτικών προαστίων, το κέντρο της Αθήνας, το Γαλάτσι και το Μαρούσι.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε συνολικά περισσότερες από 230 κλήσεις για παροχή βοήθειας στην Αττική, ορισμένες εκ των οποίων για κοπές δένδρων, κυρίως στα Δυτικά Προάστια, το κέντρο της Αθήνας, το Γαλάτσι και τα βόρεια προάστια.

Έκλεισαν σταθμοί του Μετρό

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό «Πανόρμου» και «Νομισματοκοπείο», λόγω συσσώρευσης υδάτων και στις δύο αποβάθρες και διακοπών ρεύματος αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: