Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ THANASINO..


 ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ..


Συγκέντρωνε μαζί με άλλους εθελοντές νερά και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους της Κινέτας..


Οι χρυσαυγίτες, που είδαν την πυρκαγιά σαν μια ευκαιρία να πουλήσουν στον κόσμο το γνωστό τους παραμύθι ότι δήθεν βοηθούν πληγέντες, ενώ δε δίστασαν να επιτίθενται σε όποιον αρνείτο να δεχθεί βοήθεια από τα χέρια τους, τόλμησαν να επιτεθούν και στο φίλο του Παύλου Φύσσα, που συγκέντρωνε νερά και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους.

 Ο ίδιος καταγγέλει το περιστατικό στον προσωπικό του λογαριασμό. «Σήμερα στοχοποιήθηκε το σπίτι μου στο κέντρο του Πειραιά από μέλη της Χρυσής Αυγής ενώ μας είδαν μαζεμένους κάτω από το σπίτι όπου μαζεύαμε νερά και τρόφιμα για να ξεκινήσουμε για την Κινέττα.

Περίπου 20 μέλη της Χ.Α με κάποιους θερμόαιμους να χαιρετάνε ναζιστικά και να βρίζουν ζητώντας να μας λιντσάρουν. Φύγανε όταν χρειάστηκε να τους φοβίσουμε με ξύλα που είχαν μείνει στα μπάζα από την κατασκευή του studio. Το σπίτι μου πλέον είναι στόχος. Υπάρχουν video που θα παραδοθούν στις αρχές. Όποιος είναι Πειραιά να προσέχει. Κυκλοφορούν σε ομάδες των 20»

Η μέρα που η δίκη της Χρυσής Αυγής θα ολοκληρωθεί πλησιάζει, η μέρα που συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Πάυλπου Φύσσα επίσης, αυτά τα περιστατικά δείχνουν πως οι φασίστες θεωρούν πως θα μένουν ατιμώρητοι ό,τι κι αν κάνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: