Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 Καινούργια σάλτσα στην ίδια γνωστή φιλελέ συνταγή..


Το ερχόμενο Σάββατο αρχίζει το 11ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ προς επικύρωση θέσεων, όχι όμως για την εκλογή οργάνων, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι.

Ενόψει του συνεδρίου, συνέντευξη Τύπου παραχώρησε χτες ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Κ. Χατζηδάκης. Απευθυνόμενος ουσιαστικά προς το κεφάλαιο, από το οποίο διεκδικεί το «χρίσμα» της διαχείρισης, ο Κ. Χατζηδάκης είπε πως η ΝΔ θα παρουσιάσει το «εφαρμόσιμο σχέδιό» της, που «συνδιαμορφώνει με ειδικούς, με τα μέλη της, αλλά και με κάθε πολίτη που θέλει να συμμετέχει, τους βασικούς άξονες του σχεδίου της για την επόμενη μέρα», ενώ αναμάσησε και τα περί «Ελλάδας των ευκαιριών για όλους, και ειδικά για τους πιο αδύναμους και τους νέους».

Πίσω απ' αυτά, ο Κ. Χατζηδάκης επιχείρησε να κρύψει ότι η ΝΔ κάθε άλλο παρά μια καλύτερη Ελλάδα υπόσχεται στο λαό, κάτι που έχει φανεί με την πολιτική που εφάρμοσε, αλλά προκύπτει με σαφήνεια και από τις θέσεις που υπερασπίζεται, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του εγχώριου κεφαλαίου και των αναγκών του. Οι θέσεις αυτές εξάλλου αποτυπώθηκαν και στα 7 θεματικά προσυνέδρια που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα, όπου αποτυπώθηκαν ατόφιοι οι στόχοι του κεφαλαίου σε μια σειρά θέματα, από την οικονομία έως το περιβάλλον, στόχοι τους οποίους άλλωστε υπηρετεί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: