Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Ήταν άτυχος.. Τα γκολ προήλθαν από κόντρες. Θα μπορούσε και το ισόπαλο αποτέλεσμα αν σε μια δυο στιγμές οι επιθετικοί του ήταν εύστοχοι.. 




 Χθες βράδυ στο Τορίνο οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν restart. Αφήνουν πίσω ό,τι τους πλήγωσε, ό,τι τους κράτησε κάτω, ό,τι τους έφερε σε δύσκολη θέση και κοιτάνε μπροστά. Το 2-0 είναι τιμητική ήττα όχι μόνο λόγω μικρής έκτασης του σκορ, αλλά της γενικότερης εικόνας της ελληνικής ομάδας. Με ανάλογη συνέχεια οι Πειραιώτες μπορούν να ελπίζουν στην ανατροπή των δεδομένων. Στην κανονική ανατροπή, όχι στη μίνι.

 Εδώ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Λεμονή όχι για τους προφανείς, για τους φίλους του Ολυμπιακού, λόγους, αλλά για το γεγονός πως πήρε πάνω του μία ομάδα με καταρρακωμένη ψυχολογία και την έκανε σύνολο με αρχή, μέση και τέλος. Θα μπορούσε να "καεί", θα μπορούσε να χάσει με βαρύ σκορ και να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο του. Αντιθέτως, έκανε τα αυτονόητα, ζωντάνεψε τον Ολυμπιακό, επανέφερε τα χαμόγελα στον κόσμο. Και ο ίδιος έδειξε πως τελικά δεν είναι μόνο... για τον πόνο του κόσμου, αλλά έχει το know how στα δύσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: