Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ !!


Στα χακί για τον Μαδούρο ο Μαραντόνα - Media
 ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ !!Ο μεγαλύτερος παίκτης που μαζί με τον Κρόϊφ πέρασαν ποτέ από τα γήπεδα βγάζει τώρα και το πολιτικό μεγαλείο του..Ο Αργεντινός πρώην σταρ του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα έστειλε μήνυμα υποστήριξης στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, η χώρα του οποίου διέρχεται σοβαρή πολιτική κρίση, διευκρινίζοντας ότι προσφέρεται να γίνει «στρατιώτης» της μπολιβαριανής επανάστασης.

«Είμαστε τσαβιστές (σ.σ.: ο Μαδούρο είναι ο πολιτικός κληρονόμος του εκλιπόντος προέδρου Ούγκο Τσάβες) μέχρι τον θάνατο. Και όταν ο Μαδούρο το διατάξει, θα ντυθώ στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα για να αγωνιστώ εναντίον του ιμπεριαλισμού και εναντίον αυτών που θέλουν να αρπάξουν τις σημαίες μας, που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε», έγραψε ο Μαραντόνα στο Facebook.

Σε ένα άλλο μήνυμα που φέρει επίσης την υπογραφή της συντρόφου του, της Ρόσιο Ολίβα, ο Μαραντόνα επανέρχεται στην υποστήριξή του προς την κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Ζήτω ο Τσάβες. Ζήτω ο Μαδούρο. Ζήτω η επανάσταση. Ζήτω οι καθαρόαιμοι Βενεζουελανοί», γράφουν.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: