Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ

Σφαγή στο Μοσούλη: Ανατινάχθηκε τζιχαντιστής-καμικάζι - Δώδεκα νεκροί - Media 
 Τζιχαντιστής ανατινάχθηκε με συνέπεια να σκορπίσει τον θάνατο σε δώδεκα άτομα


Σιγά μην είμαστε όλοι Ιρακινοί... Άσε που έχουν το υποκίτρινο χρώμα του θανάτου.. Για τους ευρωπαίους του μεταδιαφωτισμού στη φυσική τους θέση θα βρέθηκαν..
 
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα, όταν ένας καμικάζι ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος ανάμεσα σε αμάχους που διέφευγαν από την παλιά πόλη της Μοσούλης, όπου οι ιρακινές δυνάμεις ανακαταλαμβάνουν εδάφη από τους τζιχαντιστές, ανακοίνωσαν αξιωματικοί.
 
«Δεχθήκαμε 12 νεκρούς και περισσότερους από 20 τραυματίες στο νοσοκομείο εκστρατείας μας, ανάμεσα στους οποίους γυναίκες και παιδιά», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Άχμεντ Χάσεμ, ένας ιρακινός στρατιωτικός γιατρός.
 
Ο ίδιος διευκρίνισε πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε στη συνοικία Μασάχντα, που βρίσκεται στην παλιά πόλη. «Ο καμικάζι διείσδυσε σε μια ομάδα εκτοπισμένων και ανατινάχθηκε ανάμεσά τους, πριν φθάσουν στα στρατεύματά μας», πρόσθεσε, καθώς η περιοχή όπου έγινε η επίθεση δεν θεωρείται πλήρως ασφαλής.
 
Χιλιάδες άμαχοι έχουν διαφύγει από την παλιά πόλη της Μοσούλης αφότου οι ιρακινές δυνάμεις εξαπέλυσαν την Κυριακή την επίθεσή τους εναντίον της τελευταίας περιοχής που ελέγχουν οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
 
Περίπου 100.000 άνθρωποι παραμένουν παγιδευμένοι από τους τζιχαντιστές, οι οποίοι τους χρησιμοποιούν σαν ανθρώπινες ασπίδες, ενώ οι ιρακινές δυνάμεις προωθούνται μέρα με τη μέρα.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: