Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 
Ειδική αναφορά Μακρόν στην Ελλάδα: Χαιρετίζω την ανάκαμψη - Media
 Χαιρετίζω την ..ανάκαμψη !! Ούτε ο Λαζόπουλος με την σάτιρά του δεν θα μας ισοπέδωνε έτσι..



Και ποιος; Το ζιγκολό του χρηματοπιστωτικού συστήματος που εξελέγη συντριπτικά με το 15% των ψήφων από το Γαλλικό εκλογικό σώμα.. Ας πρόσεχαν..
 
Σε μια περίεργη αλλά όχι και ανεξήγητη για Ευρωπαίο ηγέτη κίνηση, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, έκανε ειδική αναφορά στην Ελλάδα και στην πρόσφατη συμφωνία του Eurogroup.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Μακρόν είπε ότι «χαιρετίζω την ανάκαμψη της Ελλάδας και τις μεταρρυθμίσεις που προώθησε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», προσθέτοντας ότι «βρέθηκε στο τελευταίο Eurogroup ένα πολύ ισχυρό συναινετικό πλαίσιο. Στη σημερινή Σύνοδο δεν μιλήσαμε για την Ελλάδα, και αυτό είναι πολύ καλό νέο, γιατί δουλέψαμε πολύ με τη Μέρκελ, ώστε να καταλήξουμε στη συμφωνία που βρέθηκε στο Eurogroup».
 
Από τη μεριά της, η Γερμανίδα καγκελάριος τόνισε πως «δεν μιλήσαμε για την Ελλάδα στη σημερινή σύνοδο γιατί έχουν βρεθεί λύσεις» και επισήμανε πως και με το «πακέτο Γιουνκέρ» θα υπάρχει ενίσχυση των επενδύσεων.
 
(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: