Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» Μαξίμου-ΝΔ για τον Π. Καμμένο - Media 
 Ούτε η ωραία Ελένη να ήταν.. Διαλύεται ένα κράτος, η κοινωνία είναι πλέον άγρια δύση κι αυτοί παίζουν με την καθεστωτική σαπίλα που οι ίδιοι προκάλεσαν
 
Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η διαμάχη της κυβέρνησης με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.
 
Συγκεκριμένα, η ΝΔ με ανακοίνωσή της επανήλθε στο ζήτημα, σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί απεγνωσμένα να αλλάξει την ουσία του μείζονος πολιτικού προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τον κ. Πάνο Καμμένο.
 
Όλοι οι πολίτες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας της χώρας να παραβιάζει συστηματικά τους στρατιωτικούς κανονισμούς και τους νόμους; Πώς είναι δυνατόν να προκαλεί με τη χυδαιότητα της συμπεριφοράς του και των μηνυμάτων του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
 
Πώς είναι δυνατόν να παρεμβαίνει εν ψυχρώ σε δικαστικές υποθέσεις συνομιλώντας με ισοβίτες στη φυλακή, κατάδικους για εμπόριο ναρκωτικών; Σε κάθε δε, πολιτισμένη και δημοκρατική χώρα η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητος θεσμός και οφείλει να κάνει τη δουλειά της χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση.
 
Σε όλα αυτά τα ερωτήματα της κοινής γνώμης, ο κ. Καμμένος αποφεύγει να απαντήσει. Σιωπά».
 
Η ΝΔ συμπλήρωσε ότι «τη Δευτέρα στη Βουλή είναι υποχρεωμένος να έλθει να απαντήσει σε όλα αυτά, στο πλαίσιο Επίκαιρης Ερώτησης που έχει κατατεθεί. Εκτός αν συνεχίσει να κρύβεται πίσω από την υπεράσπιση που του παρέχει ο κυβερνητικός του συνεταίρος. Γιατί είναι πλέον σαφές σε όλους ότι η παρέα του Μαξίμου, προκειμένου να κρατήσει τις καρέκλες της ανέχεται και επικροτεί τις μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου, το ήθος και το ύφος που συνοδεύει τη δημόσια παρουσία του. Έφτασαν μάλιστα στο έσχατο σημείο αθλιότητας να αφήνουν χυδαίους και αδιανόητους υπαινιγμούς για να δικαιολογήσουν τις έκνομες συμπεριφορές τους.
 
Είναι σαφές πλέον ότι δεν πρόκειται για αναγκαία συμμαχία, αλλά για πλήρη πολιτική, ηθική και αισθητική ταύτιση. Τους ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα. Και τους θυμίζουμε τη γνωστή φράση του Μάνου Χατζιδάκι: “Όταν συνηθίσεις το τέρας, αρχίζεις να του μοιάζεις”!».
 
Απαντώντας στη ΝΔ, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού χρησιμοποίησε τις φράσεις «άλλα λόγια να ξεχνιόμαστε» και «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον», σχετικά με την ανακοίνωση για την υπόθεση του NOOR 1, σημειώνοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένει στην «υλοποίηση της εντολής στοχοποίησης» του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
 
«258 λέξεις ανακοίνωση και ούτε ένα όνομα. Άλλα λόγια να ξεχνιόμαστε. Όσο, όμως, η ΝΔ επιμένει στην υλοποίηση της εντολής πολιτικής στοχοποίησης Καμμένου, μην τολμώντας να φανερώσει τον εντολέα της, τόσο εκτίθεται και απαξιώνεται στα μάτια της εμβρόντητης κοινής γνώμης. Να θυμούνται όμως στη ΝΔ ότι "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο"», τόνισε το Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: