Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΡΑΓΙΑΣ

336c
 Ανωνύμου του Έλληνος

Πέραν των αιτιάσεων ημών των καρμίρηδων συνωμοσιολόγων επ’ ουδενί κρύβεται η εθνική επιτυχία στο τελευταίο Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών του Δ΄ Ράιχ, στο Λουξεμβούργο. Την καταγράφω για ν’ αρχειοθετηθεί άμεσα στην εγχώρια μακραίωνη ιστορία του ραγιαδισμού και γερμανοτσολιαδισμού

 Τα λεγόμενα πλεονάσματα (άλλη φασιστική απάτη, όταν όλες οι χώρες δανείζονται και χρωστάνε μεταξύ τους τρισεκατομμύρια δολάρια!) θα είναι ετησίως 3,5% του Α.Ε.Π. έως το 2022! Προνοητικά και πονόψυχα τα ξένα αφεντικά! Να μην γιορτάσεις την επέτειο εθνικής... παλιγγενεσίας (400 χρόνια σκλάβος στους Τούρκους και 200 έως τώρα στους Ευρωπαίους και Αμερικάνους) με διαρκώς νέα μέτρα για φέρετρο και με ανάλογες προζοδόσεις;


 Μετά το 2023 τα πλεονάσματα θα είναι ετησίως τουλάχιστον 2% έως το έτος 2060! Θα είσαι σκλάβος μια ακόμα ιστορική γενιά. Σκουλήκια Ευρωπαίοι, ευτυχώς έως τότε θα γίνει Τρίτος Μεγάλος Πόλεμος, μακάρι να μην σωθεί τίποτα από σας και τους Αμερικάνους! Ολοσχερώς να καταστραφείτε! Μη μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα! Να ξανανθίσει η ζωή!

 
Έτερο εθνικό επίτευγμα των εταίρων μας επιβητόρων προς την αποικία τους είναι η συνήθης ελεημοσύνη – πρεζοδόση για να συνεχίζεται το φρικτό πείραμα και να μην τα κακαρώσει ακόμα το πειραματόζωο! Κουβαρνταλίκια! Θα... πάρεις 6,9 δισ. ευρώ, που δεν θα τα δεις ποτέ, γιατί θα πάνε στις τσέπες των αφεντικών έναντι χρέους. 

Με απλά λόγια πρόκειται για λογιστικά τερτίπια και όχι για ζεστό και καυτό χρήμα, που έχει ανάγκη η Αποικία. Θα σου... δώσουν και 800 εκατομμύρια ευρώ για οφειλές σε ιδιώτες. Με άλλα λόγια η ξεπουλημένη και προδοτική εγχώρια εξουσία θα πάρει το ρεγάλο της για να συνεχίσει να υπηρετεί τα ξένα αφεντικά.

Εσύ όχλε μπορεί να μην έχεις δουλειά και μισθό, αλλά όλο το πολιτικό κηφηναριό με την αυλή του αμείβεται πλουσιοπάροχα. Α, μην ξεχάσω! Θα δώσουν οι αφεντάδες και 800 εκατομμύρια ευρώ τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, αν είσαι καλός ραγιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: