Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


 Κινδυνεύει με αποκλεισμούς γηπέδου, πρόστιμα και κυρίως αφαίρεση βαθμών!!Η εξ αιτίας των πατριωτών αντιστασιακών της λαοφιλέστερη ομάδα της Ελλάδας, μετασχηματίστηκε επί Κόκαλη σε ομάδα των Καγιέν για να καταλήξει στο Χρυσαυγιτισμό επί Μαρινάκη.. Τώρα θα την εγκαταλείψουν όλοι - με πρωτο τον τελευταίο- όπως τα ποντίκια τα σαπισμένα καράβια από το παραπλεύρως λιμάνι..


Όπως αναμενόταν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τις καταγγελίες που έγιναν από πέντε ποδοσφαιριστές της χανιώτικης ομάδας που δηλώνουν ότι ξυλοκοπήθηκαν, ενώ φέρεται να υπάρχουν άλλες 7-8 μαρτυρίες που δηλώνουν ότι ήταν παρόντες στο περιστατικό στον αγώνα των δύο ομάδων την 1η Απριλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο κ. Σιμιτζόγλου έκρινε πως υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να ανοίξει την υπόθεση, από τη στιγμή που τέθηκαν υπόψη του ένορκες καταθέσεις ανθρώπων της κρητικής ομάδας που δηλώνουν πως ξυλοκοπήθηκαν και άλλων που τονίζουν πως ήταν μάρτυρες.

Η δίωξη έγινε μεταξύ άλλων και με βάση το άρθρο 29 του πειθαρχικού κώδικα περί βίας. Σύμφωνα με αυτό οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν με ποινή κεκλεισμένων των θυρών ή διεξαγωγής αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο, μέχρι και με αφαίρεση έξι βαθμών ή και υποβιβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: