Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΟ-ΠΑΟΚ


Ξύλο πολύ μεταξύ παικτών στην Αλεξάνδρας .. Ρίψη φιαλών με (μούφα;) τραυματία τον Ίβιτς, αποβολές και ανακοίνωση της οριστικής διακοπής του αγώνα τα μεσάνυχτα..


Αυτη είναι η σούπερ λιγκ  των πάσης φύσης εργολάβων των μισθοφορικών στρατών και των ηλιθίων της εξέδρας που προσωποποιούν τις νίκες και τις ήττες από τις ομάδες τους με το "εγώ".. Διακόσια χρόνια μνημόνια στα ζώα της κερκίδας.. 


Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα πλέι οφ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.
Είχε προηγηθεί διακοπή για περισσότερο από μία ώρα, μετά από τρομερή ένταση, έπειτα από κόρνερ του δικεφάλου στο β' μέρος, κι ενώ είχε αποβληθεί λίγο πριν ο Ουάρντα (ο οποίος φεύγοντας έκανε και χειρονομία στην εξέδρα).

Μετά το κόρνερ παίκτες των δυο ομάδων άρχισαν να σπρώχνονται και να πέφτουν ακόμα και χαστούκια και κλωτσιές μεταξύ τους.
Την ίδια στιγμή ο Ίβιτς δέχτηκε αντικείμενο από την εξέδρα κι έπεσε κάτω σφαδάζοντας, για να μεταφερθεί λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.
Τη στιγμή της διακοπής ο Παναθηναϊκός προηγούταν με 1-0, ενώ έπαιζε από το το α' μέρος με παίκτη λιγότερο, μετά από κόκκινη που είδε λανθασμένα ο Βλαχοδήμος. 


Σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για ρίψη αντικειμένων, από την οποία επήλθε τραυματισμός (εν προκειμένω, του Βλάνταν Ίβιτς), το ματς διακόπτεται και επιβάλλεται πρόστιμο 30.000 έως 50.000 ευρώ και 1 έως 2 αγωνιστικές τιμωρία της έδρας.
Οι ποινές για τη διακοπή του αγώνα προβλέπονται στο άρθρο 21 του ΚΑΠ, όπου σύμφωνα με την παράγραφο 3, εδάφιο β), επιβάλλεται: «Αφαίρεση 3 βαθμών, καθώς επίσης και αφαίρεση 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα από την υπαίτια ομάδα, αν ο αγώνας διακοπεί πριν από την κανονική λήξη του».
Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του ίδιου άρθρου, η υπαίτια ομάδα «θεωρείται ότι ηττήθηκε με τέρματα 0-3».

Δεν υπάρχουν σχόλια: