Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΚΡΕΣΕΝΤΟ

Καβγάς στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Γ. Λαγό της Χρυσής Αυγής (Video) - Media
ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΚΡΕΣΕΝΤΟ


Το τερμάτισαν οι Χρυσαυγίτες. Η παρουσία του συγκεκριμένου πολιτικού υπόκοσμου στο κοινοβούλιο προσβάλλει ευθέως τις αξίες και τις αρχές της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελλήνων.. 



Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν και πάλι στη Βουλή με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά βουλευτή της Χρυσής Αυγής.  Ειδικότερα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, στη διάρκεια της ομιλίας του απευθύνθηκε στον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Ο Γιάννης Λαγός αναφερόμενος στην πρόσφατη επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων καταφέρθηκε εναντίον του κ. Τόσκα αλλά και των βουλευτών του Κοινοβουλίου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Κύριε Τόσκα προχθές είχαμε μια επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λ.Μεσογείων σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία...κάποιοι αλήτες κουκουλοφόροι, παρακρατικοί των Εξαρχείων με τους οποίους συνεργάζεστε και τους καλείτε σε συνομιλίες, μιλάς μαζί τους ...οι αλήτες του Ρουβίκωνα των Εξαρχείων, που κάνουν παρέλαση στην παλτεία Εξαρχείων και κάθεστε και τους μιλάτε...."
 

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός παρενέβη, ζητώντας να μην καταγραφούν οι εκφράσεις στα πρακτικά καθώς και να μην συνεχιστεί η συζήτηση στον ίδιο τόνο.
Σκληρή απάντηση από την Ολομέλεια στο χρυσαυγίτικο κρεσέντο

Η χρυσαυγίτικη παράσταση που έδωσε στη Βουλή ο Γιάννης Λαγός με το παραληρηματικό κρεσέντο του, που περιελάμβανε κατηγορίες, ύβρεις και προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς πάσα κατεύθυνση, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις από όλες τις πτέρυγες της Ολομέλειας.
«Τους καλώ να κλειστούν στον ντουλάπι της ιστορίας» είπε ο Νίκος Τόσκας, τονίζοντας πως «είναι υπαίτιοι εθνικών προδοσιών και δεν πρέπει να μιλούν». Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμπλήρωσε μάλιστα πως είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, ο νόμος θα εφαρμοστεί, υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι στελέχη της Χρυσής Αυτής έχουν ήδη οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου από την Δημοκρατική Συμπαράταξη ζήτησε από τον προεδρεύοντα Δημήτρη Κρεμαστινό να διακόψει την συνεδρίαση προκειμένου να σταματήσει ο παραληρηματικός λόγος του χρυσαυγίτη βουλευτή. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μίλησε για «ακραίο ρατσιστικό παραλήρημα», τονίζοντας ότι «η δημοκρατία πρέπει να αυτοπροστατεύεται από το φασιστικό παραλήρημα». Η Φωτεινή Βάκη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «απόγονους των ναζιστών», ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε «δύσκολη θέση γιατί ο λαός πήρε χαμπάρι ότι είναι εγκληματική ναζιστική οργάνωση» ενώ ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι τόνισε ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε ξανά τέτοιες διαδικασίες-σόου». 

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: