Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ: Ο ΕΟΠΥΥ ΖΗΤΑ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ !!

Ο ΕΟΠΥΥ ζητά από καρκινοπαθείς βεβαιώσεις για το προσδόκιμο ζωής για να τους χορηγήσουν φάρμακα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ: Ο ΕΟΠΥΥ ΖΗΤΑ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ !!

 Λαθραία ζει ο λαός από τις μέρες τους κλέβει.. Ας πεθαίνει στους δρόμους λοιπόν για να επιβεβαιωθεί αναντίρρητα πως ζούμε ημέρες κατοχής..


Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία σύμφωνα με την οποία, η επιτροπή έγκρισης φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ ζητά με ιατρική βεβαίωση την πιστοποίηση του προσδόκιμου επιβίωσης ενός καρκινοπαθούς από τη Θεσσαλονίκη.
Στο ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η δικηγόρος Αριάνδη Νούκα χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη προϋπόθεση ανεδαφική εως και απάνθρωπη. «Δηλαδή να βεβαιώσει ένας γιατρός πόσα χρόνια θα ζήσει. Ή πόσο χρονικό διάστημα θα ζήσει. Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι λίγο ευτράπελο και τραγικό συγχρόνως» σημειώνει η κ. Νούκα.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ χαρακτηρίζει το αίτημα ως «συνηθισμένη διαδικασία» μιλώντας για συγκεκριμένες προϋποθέσεις χορήγησης του φαρμάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: