Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΩΤΑ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ

news322c Ανωνύμου του Έλληνος

Ρόλους αναθέτει με άκομψο, με χωριάτικο τρόπο, ο ξένος αφέντης, οι ραγιάδες εκτελούν υπάκουα. Αλήθεια είναι ότι στην παντοκρατορίας του δικομματισμού υπήρχαν φαινομενικά ακλόνητες σταθερές. Ποιος να... βήξει κατά του αμαρτωλού Συγκροτήματος και των ομολόγων του, που ανδρώθηκαν μετά το 1974; 


Βγήκε και η δήθεν ελεύθερη ραδιοτηλεόραση, που την λυμαίνονται σχεδόν οι ίδιοι εκδότες συμπληρώθηκε το παίγνιο!
Μέχρι, που τα ξένα αφεντικά άλλαξαν πείραμα και ανάθεσαν άλλο, θανατηφόρο ρόλο στο πειραματόζωο. 

Πάει ο τσιμεντένιος δικομματισμός, πάνε και τα ακλόνητα συγκροτήματα τύπου και ραδιοτηλεόρασης. Εγώ, «συνωμοσιολόγος» και... γραφικός «δραχμιστής» τί να κάνω, εργαζόμενοι του ΔΟΛ με αυτά, που ακούω και διαβάζω; Να τραγουδήσω «πέσατε θύματα αδέλφια εσείς»; Να βάλω τα κλάματα βγάζοντας κόκκινες σημαίες από την ναφθαλίνη; Το μνημονιακό πείραμα λέει τέλος και στην δημοσιογραφική αριστοκρατία! 

Πάνε τα ασφαλιστικά μας ταμεία, οι μισθοί και οι συντάξεις. Εμείς; Τουμπεκί ψιλοκομμένο! Ευρώπη! Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι! Απλήρωτοι έξη μήνες, με τον ΔΟΛ υπό πτώχευση και εκεί: Ευρώ, Δ΄ Ράιχ και... ξερό ψωμί. «Συφιλιάζομαι»! Αυτό θα πει συνέπεια! Μπράβο! Έως την ύστατη ώρα γερμανοτσολιαδισμός! ΔΟύΛοι στα ξένα αφεντικά και τα τσιράκια, που στερούν το ψωμί σας!  

Τί άλλο πρέπει να σας κάνουν οι ξένοι επιβήτορες για να το... πάρετε λίγο αλλιώς;

Τα ξένα αφεντικά σας, που τα υπηρετείτε τυφλά, σας κλείνουνε, εργαζόμενοι του ΔΟΛ, γιατί δεν σας χρειάζονται πλέον, σας χρησιμοποίησαν και σας πετάνε στημένες λεμονόκουπες. Πουθενά στον κόσμο δεν χρειάζονται τον Τύπο, έχουν άλλα αφιόνια για τον όχλο οι ιμπεριαλιστές. Πολύ περισσότερο στην Γκραικυλία! Πειραματόζωα των ξένων σας αφεντικών, με την σειρά σας, εργαζόμενοι του ΔΟΛ, Όχι, δεν είσαστε θύματα! Θύτες είσαστε σε σχέση με την (δημοσιογραφική) ποδηγέτηση του όχλου στον εθισμό, την αποδοχή Μνημονίων. Εσείς δεν εκλαϊκεύετε την φρικτή πολιτική, που έφερε την Γκραικυλία σε αυτό το χάλι; Ήρθε η ώρα της πληρωμή σας, όπως πληρώνουμε όλοι πανάκριβα! Είμεθα συνένοχοι στο κατάντημά μας!

Κάθε Αποικία έχει και τους δημοσιογράφους (και τον ΔΟΛ) , που της αξίζει! Είτε κλείσει είτε όχι ο ΔΟΛ θα είσαστε δημοσιογραφικά υπαίτιοι για όσα δεινά υφίσταται ο τόπος τουλάχιστον μέχρι το 2021! Το πείραμα συνεχίζεται και το πειραματόζωο Γκραικυλία με την συνενοχή όλων βρίσκεται στα πρόθυρα του θανάτου (και της λύτρωσης). 

 Ως έμπειρος... συνωμοσιολόγος ξεφουρνίζω και τούτο: Νομίζετε ότι δεν έπαιξε ρόλο στο πιθανότατο λουκέτο και η πρόσφατη δημοσιοποίηση της «γάτας Ιμαλαΐων»; Από το 1993 ετοιμάζουν οι Αμερικάνοι τον τρέχοντα θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας (γράψαμε, μην τα ξαναλέμε) και τώρα, που ρολάρει το κόλπο, βγαίνει εις εκ των δυο εκπαιδευτών του και τον ξεμπροστιάσει; Απαράδεκτο για έμπειρους υπηρέτες του άθλιου Καπιταλισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: