Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΓΚΟΛ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ


Χρυσό γκολ από Μολέντο - Προβάδισμα για Παναθηναϊκό, 1-0 την ΑΙΚ - Media
Τελικά όλοι πήγαν σχετικά καλά πλην του Μαρινάκειου Ολυμπιακού (πως λέγαμε σκόντα ξάνθης) που μια ανύπαρκτη ομάδα απο το Ισραήλ αποκάλυψε τη γύμνια του..


Με το χρυσό γκολ του Μολέντο ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα (1-0) για την ρεβάνς με την ΑΙΚ στην Στοκχόλμη την επόμενη εβδομάδα και είναι πλέον φαβορί για πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Οι πράσινοι με το γκολ του Μολέντο στο 79’ θα ταξιδέψουν για τη ρεβάνς της Σουηδίας, ίσως όχι με την πρόκριση στο τσεπάκι τους, αλλά σίγουρα από θέση ισχύος.
Κορυφαίος για τους πράσινους ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, ενώ καθοριστική αποδείχθηκε απόκρουση του Στιλ σε κεφαλιά του Μαρκάνεν λίγο πριν το τέρμα του τριφυλλιού.

Δεν δικαιώθηκε η επιλογή Στραματσόνι να ξεκινήσει με τρία στόπερ, όμως διορθώθηκε η κατάσταση με την είσοδο Βιγιαφάνιες, Λέτο και την αλλαγή συστήματος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στίλ, Μέστο, Χούλτ, Κουτρουμπής (46’ Βιγιαφάνιες) , Ιβανόφ, Μολέντο, Λεντέσμα, Ζέκα, Ιμπάρμπο (88’ Λουντ), Γουακάσο (70’ Λέτο), Μπέργκ.
ΑΙΚ: Κάρλγκρεν, Χάουκσον, Κάρλσον, Γιόχανσον, Μπλόμπεργκ, Άβντιτς (87’ Σαλέτρος) , Μαρκάνεν, Οφόρι, Σούντγκρεν, Ισιζάκι (65’ Γιασίν), Κπόζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: