Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ-ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

 Τα οπαδικά ζώα δεν τα σταματά τίποτα γιατί η "κρίση" τους ουδεμία δυνατότητα αντίληψης διαθέτει της "άλλης" κρίσης που καλείται  κοινωνική οικονομική και πολιτική. Περιορίζεται στη μονοχρωμία της φανέλας τους..



Τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη χθεσινοβραδινή επίθεση αγνώστων που σημειώθηκε στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Άρη στα Κύμινα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν. Η επίθεση έγινε γύρω στις 9.30 το βράδυ, όταν ομάδα αγνώστων έφτασε έξω από τα γραφεία του συνδέσμου με άγριες διαθέσεις. Κρατώντας ξύλινες ράβδους κι άλλα αντικείμενα, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προκάλεσαν -σύμφωνα με την Αστυνομία- ζημιές στις τζαμαρίες του συνδέσμου, ενώ χτύπησαν όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του.

Μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν και αναζητούνται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: