Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ


Ισπανικός Τύπος: Ο Μίτσελ έβαλε δύσκολα στον Σιμεόνε



Δεν είναι η νίκη, δεν είναι τα τρία γκολ, δεν είναι τι έβγαλε το ματς και τι έδωσε ο Ολυμπιακός. Είναι όλη η βραδιά στο Φάληρο, από την αρχή έως το τέλος. Ενας Ολυμπιακός με πλάνο, προσήλωση και ξεκάθαρο προσανατολισμό από έναν προπονητή που ήξερε ποια ομάδα είχε απέναντί του, ποια πλεονεκτήματα είχε η δική του ομάδα και πως μπορούσε να πάρει πράγματα από αυτά. Και πήρε.

Θα συμφωνήσω με την... απέναντι όχθη που πιθανώς υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός. Είναι, όμως, χιλιοειπωμένο πως για να κάνεις τέτοιες νίκες στην Ευρώπη θέλεις (και) τύχη. Αν κολλήσεις δίπλα και το πλάνο, τότε εκτός από τυχερός είσαι και ικανός.


 Κι αυτό το ικανός παραπέμπει στην αποτελεσματικότητα σύμφωνα με τον δείκτη της οποίας τρία σουτ έκανε ο Ολυμπιακός προς την αντίπαλη εστία τρεις φορές κούνησε τα δίχτυα της. Από την απέναντι πλευρά η Ατλέτικο έδειξε πως δικαίως φέρει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ισπανίας αλλά δεν ήταν η βραδιά της, παρά την πλην του αριστούχου Ρομπέρτο άμυνα κεφαλοτύρι του Ολυμπιακού. 

Οι προσπάθειές της προς την εστία δεν έβρισκαν στόχο και όταν τον έβρισκαν σταματούσαν πάνω στο τείχος του Ρομπέρτο. Για τους νεοπροσληφθέντες παίχτες της πρωταθλήτριας Ελλάδας το μόνο που έχω να πω είναι πως εξαιρουμένου του κεντρικού αμυντικού δίδυμου ίδρωσαν τη φανέλλα που φορούσαν και ο καθείς απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Ο Ολυμπιακός χθες στο Καραϊσκάκη δεν ξάφνιασε με κάποιο παίχτη ζογκλέρ που θα έκλεβε τα μάτια των θεατών. Γοήτευσε τους οπαδούς του για το σύνολο που παρουσίασε. Και το σύνολο ήταν χάρι στον Μίτσελ εξαιρετικό.

Ο Ισπανικός Τύπος

Αs: Δυσκόλεψε τη ζωή της η Ατλέτικο. Με τρία σημαντικά γκολ ο Ολυμπιακός επισκίασε την πρεμιέρα της Ατλέτι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θρίαμβος για την ομάδα του Μίτσελ.
Μarca: Ο Μίτσελ δυσκόλεψε τον Τσόλο. Ο Ολυμπιακός ήταν οργανωμένος, προηγήθηκε και έπιασε στον ύπνο την Ατλέτικο στην κόντρα. Η ομάδα του Σιμεόνε θα μπορούσε να πάρει τον πόντο.

  Μundo Deportivo: Αρχή με ήττα για την Ατλέτικο. Τρια αμυντικά λάθη τιμώρησαν την ομάδα του Σιμεόνε κόντρα στον Ατλέτικο. Τρια σουτ στην εστία, τρία γκολ δέχθηκε ο Ομπλάκ. 

El Pais: Ηττα της Ατλέτικο στην Αθήνα. Η ομάδα του Σιμεόνε ήταν πάντα πίσω στο σκορ από τον Ολυμπιακό.

La Razon: Η Ατλέτικο πλήρωσε τα λάθη και την αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού. Στην άμυνα υπήρξαν κενά και η Ατλέτικο υποχρεώθηκε σε ήττα στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

أهداف أوليمبياكوس و أتلتيكو مدريد από sportana2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: