Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ..

Έλλειψη αυτογνωσίας ή αιδούς;

Βεβαίως και οι αριθμοί έχουν την πολιτική τους σημασία η οποία εν προκειμένω αναδεικνύει το εξαιρετικά ακριβές των δημοσκοπήσεων που θέλουν το ΝΕΟΠΑΣΟΚ να μην υπερβαίνει το 11%..

Ασφαλώς και αποδεικνύουν το ότι η κοινωνία έχει στρέψει οριστικά τις πλάτες της στο άλλοτε κραταιό κόμμα παραγωγής εκλογικών μηχανισμών και όχι πολιτικής. Όμως αυτά λίγο ως πολύ είναι γνωστά και η γνώση τους προκύπτει άμεσα ακόμη και από το προσωπικό περιβάλλον ενός εκάστου εξ ημών.

Το ερώτημα ωστόσο είναι αν τα αγνοούσαν ο Βενιζέλος και η πολιτική του συμμορία όταν τον έθεταν να αντιπαρατεθεί του εαυτού του σε μια εκλογική φαρσοκωμωδία που όμοιά της μπορεί κάποιος να εντοπίσει σε καθεστώτα τύπου Τσαουσέσκου ή Παπαδόπουλου για να μην εξέλθουμε των συνόρων μας προσβάλλοντας άλλους λαούς.


Και αν επίσης πίστευαν του διαδικτύου να κυριαρχεί πλέον στην ενημέρωση των φυσικών προσώπων, πως οι εξωφρενικά γελοίοι πανηγυρισμοί των Media θα τους πρόσφεραν εκείνο το επικοινωνιακό σέρβις που θα μπορούσε να υποκαταστήσει ή να συγκαλύψει την σκληρή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, αρχής γενομένης της μετατροπής του Συντάγματος σε χαρτί τουαλέτας.

Όχι δεν το πίστευαν σας βεβαιώ γιατί συζήτησα με κάποιον σοβαρό
(δεν εννοώ τον Βενιζελομπακατσέλο αυτός ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να με βλέπει χώρια που τρέχοντας ακατάσχετα η ευφυΐα του στομώνονται οι εγκεφαλικοί του νευρώνες με συνέπεια την μετεξέλιξή της σε βλακεία εξ αιτίας της διακοπής της εσωτερικής επικοινωνίας)
από αυτούς.

Τότε τι επιδίωκαν θα αναρωτηθείτε ευλόγως. Είναι απλό. Η ανάγκη επένδυσης των χρεοκοπημένων κομματικών μηχανισμών με τον μανδύα ενός αρχηγού «λαοπρόβλητου» εκλεγμένου από την βάση. Μια βάση όμως που αποτελείται από αποδεκατισμένους κομματικούς στρατούς και από λεηλατημένα αλλά φευ πάντα ευεπίφορα στις φρούδες ελπίδες απομεινάρια τους..

Σαθρή μου φαντάζει εσείς τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: