Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ..

..κυρίως επί του τύπου του ελικοπτέρου διαφυγής...

Περίπου μιάμιση ώρα διήρκεσε η συνάντηση του τραπεζίτη Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον απερχόμενο δωσίλογο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε συζήτηση εφ' όλης της ύλης για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και για την πορεία του κυβερνητικού έργου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι Λουκάς Παπαδήμος και Γιώργος Παπανδρέου συμφώνησαν να έχουν στο εξής τακτική επικοινωνία από τον όποιο ρόλο έχει ο καθένας. (αν πρόκειται για τους ρόλους που τους επιφυλάσσουν οι Έλληνες να τους υπενθυμίσω πως ένα τηλέφωνο ημερησίως επιτρέπεται..)


Κατά την έξοδο του κ. Παπανδρέου από το Μέγαρο Μαξίμου, ο τραπεζίτης τον συνόδευσε για να τον αποχαιρετήσει κουνώντας του λευκό μαντήλι.

Ο δοτος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει ήδη συγκαλέσει Υπουργικό Συμβούλιο για τη Δευτέρα με δεδομένο ότι η Βουλή θα διαλυθεί στις 5 Απριλίου, ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές στο τέλος του επόμενου μηνός ή στις αρχές Μαϊου.

Ο τραπεζίτης αναμένεται να ζητήσει να συγκεντρώσουν οι υπουργοί όποιες εκκρεμότητες απορρέουν από το Μνημόνιο και υπολείπονται ώστε να τις προωθήσουν άμεσα στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αναλάβει αυτό ως φυσικός αυτουργός τα της σφαγής..

Η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου είναι η τελευταία από τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ καθώς σήμερα αναμένεται η εκλογή νέου δωσίλογου στην θέση του παλαιού δωσίλογου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: