Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο ΜΑΙΚΛ ΜΟΥΡ ΞΕΦΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ .. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤ 3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ

Στα σκουπίδια από το καθεστώς οι διασώστες της 11ης Σεπέμβρη..

Τους μετέφερε ο Μάϊκλ Μουρ με καρυδότσουφλα στο άντρο του "κακού", του "εωσφόρου", την Κούβα για να διασωθούν!!

Γάλλοι και Άγγλοι αξιωματούχοι: Αν άγγιζαν εδώ την υγεία ή την παιδεία θα είχαμε επανάσταση!!

ΣΙΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!

Έστω κι έτσι.. Μεταμεσονύκτια η προβολή μαζί με τους νεοφιλελεύθερους δράκουλες!! Όσοι επομένως κατά καλή τους τύχη ή σύμπτωση την είδαν ευνοήθηκαν πρώτον από γνώση: Του Αμερικάνικου ονείρου σε σχέση με την υγεία. Σύμφωνα με αυτό:

Υγεία ίσον εταιρίες παραγωγής φαρμάκων και ιδιωτικές κλινικές. Για να απολαύσεις όμως της προστασίας τους ή των παροχών τους, είσαι εσαεί στις ιδιωτικές ασφαλιστικές υποθηκευμένος όπως συμβαίνει και με τις σπουδές των παιδιών σου. Διαφορετικά έχεις αποκτήσει σχέσεις πρώτου τύπου με τον θάνατο ή τον αναλφαβητισμό.


Και δεύτερον ως παρεπόμενο του πρώτου πως τα πρώτα θύματα του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού είναι η συντριπτική πλειοψηφία των ίδιων των Αμερικανών!!

Ποιος συνθέτει ως μαέστρος της εικόνας αυτά τα διαβολικά κηρύγματα; Βεβαίως όχι ο Λένιν ούτε η Παπαρήγα ή ο Τσίπρας. Ο συνήθης ύποπτος. Ο γνωστός σε όλους μας σκηνοθέτης Μουρ σε ένα ωριαίο και καταπληκτικό ντοκυμαντέρ που προβλήθηκε από την ΕΤ 3 (συγχαρητήρια επί τη ευκαιρία) για το πώς αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει περιθαλπτικά το τραπεζιτικό καθεστώς, τους καθ’ υπόθεση ήρωές του. Ξέρετε όλους αυτούς που σε πρώτη προεκλογική ευκαιρία τους καλούν τα ρεμάλια οι πρόεδροί τους για τα γνωστά ταρατζατζούμ-τζουμ-τζουμ.

Θέμα του τούτη την δόση οι εθελοντές ήρωες της ενδεκάτης Σεπτέμβρη που εξ’ αιτίας της συμμετοχής τους στις διασώσεις ανθρώπινων ζωών, βγήκαν ξανά στην ζωή με μια σειρά από βαρύτατες παθήσεις κυρίως των πνευμόνων αλλά και άλλες ανίατες, για να τους πετάξει το σύστημα στα σκουπίδια υπό την εξής κυνική θέση: ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ !! Ναι αδέλφια.. Όπως το διαβάσατε.. Όχι τίποτα δεν συνέβη. Γιατί αν κάποιος είχε γ@μίσει την μάνα του Μπους μαζί με τον ίδιο θα είχε γίνει ήδη θέμα παγκόσμιου ενδιαφέροντος..

Τι απέγινε; Πήρε ο Μούρ καμιά εκατοστή άτομα από αυτούς τους εθελοντές διασώστες,
(προηγουμένως είχε συγκρίνει πικρόχολα το σύστημα περίθαλψης των Αμερικάνων με εκείνο της Γαλλίας και της Αγγλίας  για να πέσει σε βαριά κατάθλιψη επειδή ο άνθρωπος στην Ευρώπη ακόμη υπολογίζεται ως υπόσταση) ,
και τους ταξίδεψε με κάτι καρυδότσουφλα ως την χώρα του Εωσφόρου!! 

Ελάτε τώρα που κάνετε πως δεν ξέρετε ποιος είναι ο εωσφόρος.. Ο ΚΑΣΤΡΟ βεβαίως, βεβαίως.. Όπου ενώ στο Γκουντάναμο τους έκλεισαν τις πόρτες, στα νοσοκομεία της Κούβας όχι μόνο θεραπεύτηκαν, όχι μόνον δεν πλήρωσαν διότι ουδείς πληρώνει εκεί, αλλά έπαθαν σοκ όταν μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας φάρμακα από τα αμερικανικά ήταν τιμολογημένα στο ένα χιλιοστό της τιμής!! Πέντε σεντς για φάρμακο αξίας 120 δολαρίων στο Μαϊάμι..

Τι είχε προηγηθεί της αφήγησης Μουρ; Δηλώσεις Ευρωπαίων κυρίως Γάλλων και Βρετανών πως αν αγγίξει κάποιος έστω και μια ρανίδα από τις ιδέες Παιδεία και Υγεία θα γίνει επανάσταση.. Εδώ δυο απολύτως ξεφτιλισμένοι, η μία αν δεν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου (η αγωγή μου δεν μου επιτρέπει να πω το πώς) θα ήταν στην Κοζάνη μια μοδιστρούλα και ο δεύτερος περιφερόμενος ζήτουλας νυχτερινής ζωής της πλατείας Κολωνακίου καταστρέφουν αδιαμαρτύρητα τον πληθυσμό και πλην ελαχίστων ουδείς ενίσταται.

Έχει δίκιο όχι μόνον ο Ευγένιος, προφανώς και αυτοί που διαπράττουν την ανθρωποκαταστροφή επί του τόπου μας.. Αθώοι  στο μπορντέλο η Ελλάς δεν υπάρχουν.. Και οι ένοχοι δικαίως σιωπούν..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
16/9/12

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ!!!
ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΒΑΣΙΛΙΚΗ.