Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΤ:

Με τραγούδια για την φτώχεια και την ξενιτιά ρετιρέ πήρα στην Κηφισιά!!

Επιμένει.. Όχι μόνον σε συναυλίες ελεημοσύνης αλλά και σε συνεντεύξεις αποπροσανατολισμού ο Νταλάρας..
Μας νουθετεί πολιτικά ποιος, ο Νταλάρας..
Μας λέει με δυο λόγια πως κακώς ριζοσπαστικοποιούμαστε γιατί η Αριστερά είναι μισαλλόδοξη!! (το είπε περιγραφικά επειδή προφανώς αγνοεί τον όρο )
Και μισεί (η αριστερά) το ΠΑΣΟΚ που της πήρε τους αριστερούς ψηφοφόρους.. Τι δηλώνεις ρε πολιτιστικό απόπλυμα..

Μας έχει θέσει το καθεστώς στο απόσπασμα, το καθεστώς στο οποίο πολιτικός μερισματούχος είναι τόσο η σύζυγός σου όσο και ο εξάδελφός της κι εμείς θα αλαλάζουμε ως κύμβαλα στον θάνατό μας εμπρός; Πως σου φαίνεται κ. ακατανόμαστε που γράφει και ο Τζημάκος; Αλλά τι να συνεχίσω εγώ.. Διαβάστε τι ο ίδιος είπε σε εκπομπή της ΝΕΤ..


Ερώτηση: Κ. Νταλάρα έχετε θυμώσει με τα μέτρα;
Απάντηση: «νομίζετε ότι δε θα πληρώσουν όσοι έμειναν ανέπαφοι και από τα μνημόνια και καθίσαν στην άκρη; 'Η νομίζετε ότι επειδή θα ανέβουν τα ποσοστά περιστασιακά ο κόσμος θέλει αυτό; Γιατί τότε ο κόσμος δεν ψήφιζε το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο;". Πού πήγαν τα κόμματα της αριστεράς που συρρικνώθηκαν και απέφυγαν την παρουσία τους με την ελληνική πραγματικότητα για να βοηθήσουν τον κόσμο να πάει μπροστά; Τέτοια αριστερά κόμματα θέλουμε;». 

Και για να μην αφήσει καμία αμφιβολία για το τι «αριστερά» κόμματα θέλει ο ίδιος, τονίζει: «Γιατί δεν κατεβαίνει η αριστερά σε ένα κόμμα; Γιατί δεν κατεβαίνουν σε ένα κόμμα να πάρουμε το 30%, να διεκδικήσουν μια εξουσία για να μπορέσουν να φέρουν τον κόσμο κοντά στο μέλλον αλλά με αριστερές πεποιθήσεις; Λένε οι παλιοί σύντροφοι που είναι τώρα στα άλλα κόμματα: Δεν αντέχουμε. Δεν αντέχουμε το σταλινισμό του κόμματος, του ΚΚΕ και φύγαμε. Οι άλλοι δεν αντέχουν τα παιδιά τους που φύγανε. Δεν τα ρωτήσανε ποτέ γιατί φύγανε. Ασε, δε, που είχαμε και κάτι λίστες με κάτι διαγραφές καθημερινές. Ε, πού θα πάει αυτός ο κόσμος; Κάπου πρέπει να πάει. Δε στεναχωριέται το ΚΚΕ που χάνει όλο αυτόν τον κόσμο και είναι στο ΠΑΣΟΚ; Γι' αυτό μισεί πάρα πολύ το ΠΑΣΟΚ. Γιατί ένα μεγάλο μέρος του ΠΑΣΟΚ είναι αριστεροί».

Ναι ήμασταν ηλίθιε στο ΠΑΣΟΚ όσο αυτό εξυπηρετούσε τον λαό και όχι την ολιγαρχία..Μπορεί να το αρχειοθετήσεις αυτό στο ελλιποβαρές μυαλό σου ή να στο στείλω σε Mail..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙαρθρογράφοι να γράφουν το όνομά τους.