Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ

Έλληνες φαλιρισμένοι, άστεγοι και εξοργισμένοι με τις τράπεζες..

Να σας δώσω μια εικόνα για το που ακριβώς βρισκόμαστε εξολκύοντας αποφθέγματα που μας αφορούν από τον κυνισμό των διεθνών νταβατζήδων;
Ε, να το κάνω γιατί έχει πλάκα κυρίως ως προς την διάσταση που έρχονται οι απόψεις τους με τους εγχώριους Πετέν. Ιδού:

«Οι Έλληνες υποδέχονται μοιρολατρικά την σωτηρία με αντάλλαγμα την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας- Monde.

Δυο δρόμοι σωτηρίας υπάρχουν σημειώνει ο Πολ Κρούγκμαν: Είτε σημαντικά πακέτα δωρεάν βοήθειας (όχι δάνεια) είτε έξοδος από το ευρώ.

Ο Βέλγος οικονομολόγος Ντομινίκ Μπερνς: Με τις ταπεινώσεις, που επιβάλλουν οι Ευρωπαίοι σπρώχνουν την Ελλάδα εκτός ευρώ, πρέπει να σταματήσουν τα δάνεια και να γίνουν παραγωγικές επενδύσεις, να ξαναβρεί η Ευρώπη την αναπτυξιακή της βάση.


Καλή για την Βρετανία, μονόδρομο για την Ελλάδα - χαρακτηρίζει την συμφωνία ο Βρετανός υπουργός οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν.

«Έλληνες φαλιρισμένοι, άστεγοι και οργισμένοι απέναντι στις τράπεζες, στα αφεντικά τους και τους Γερμανούς» (Times Λονδίνου).

«Το πρόγραμμα, που συμφωνήθηκε σε καμιά περίπτωση δεν είναι ισορροπημένο» (Γκι Φερχόφσταντ, πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου)

Τώρα εγώ τι να προσθέσω.. Πως στα μπαρ το βράδυ τσαμπουκάς και στ’ αφεντικά το πρωί χαλβάς; Το γράφουν και οι τοίχοι που εν αντιθέσει με τους έλληνες έχουν αυτιά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: