Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η Σύνοδος των Ευρωπαϊκών λύκων !

Θεσμοθετημένος εξανδραποδισμός! Οι λαοί στο έλεος των τοκογλύφων!


Αιματηρές οι μάχες για ποιος από αυτούς θα έχει τις λιγότερες απώλειες!
Βασικό σημείο τριβής αποτελεί η αποδοχή ή όχι της αλλαγής των Ευρωπαϊκών Συνθηκών, προκειμένου να αποκτήσουν θεσμική ισχύ οι προτάσεις για την οικονομική διακυβέρνηση που προτείνουν Γαλλία - Γερμανία, 
 
αλλά και οι παραπλήσιες που κατέθεσε η Κομισιόν, προσπαθώντας να συγκεράσει και να επικαλύψει τις μεταξύ τους ισχυρότατες αντιθέσεις.


Σύμφωνα με την κοινή επιστολή που απέστειλαν προχτές στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρκοζί και Μέρκελ ζητάνε, μεταξύ άλλων, ένα μόνιμο Ευρωπαϊκό ιερατείο. Τακτικές Συνόδους Κορυφής της Ευρωζώνης
- τουλάχιστον δύο φορές ετησίως -
με μόνιμο πρόεδρο, οι οποίες θα καθορίζουν τον στρατηγικό προσανατολισμό της οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής, με τις χώρες που έχουν υπογράψει το Σύμφωνο για το Ευρώ,
να προσκαλούνται αποκλειστικά στην περίπτωση που το υπό συζήτηση θέμα θα τις αφορά!



Πρόκειται για ξεκάθαρη απώλεια εθνικής κυριαρχίας που αφορά τα παιδιά ενός κατώτερου θεού στην Ευρωζώνη και όχι μόνον,
στην λογική εφαρμογής της οποίας προτείνονται έως και μέτρα κατασταλτικού χαρακτήρα όπως:


Την ενεργοποίηση σε κάθε κράτος - μέλος της Ευρωζώνης ενός κανόνα για ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, σύμφωνα με το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης - κατά προτίμηση ενσωματωμένου στο Σύνταγμα ή σε νόμο ίσης ισχύος.
Το Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ), έπειτα από αίτημα της Επιτροπής ή ενός κράτους - μέλους, να έχει τη δυνατότητα να επαληθεύει την ενεργοποίηση αυτού του κανόνα στην εθνική έννομη τάξη.


Για παράδειγμα: Αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμπεράνει ότι ένα κράτος - μέλος έχει υπερβεί το όριο του 3% στο δημοσιονομικό έλλειμμα, αυτό να πυροδοτεί αυτόματες κυρώσεις, εκτός αν μία ενισχυμένη πλειοψηφία στο Eurogroup αποφασίσει διαφορετικά.


Το υποτελές κράτος - μέλος θα υποχρεώνεται στην συμμόρφωσή του προς τις υποδείξεις της Επιτροπής «Συνεργασία Ευρωπαϊκής Μεταρρύθμισης» οι οποίες θα περιλαμβάνουν δημοσιονομικά και διαρθρωτικά μέτρα και θα τα εφαρμόζει μετά την έγκρισή τους από το Eurogroup.
Η (και το κ με κεφαλαία) Κατοχή!


Και βεβαίως επειδή είναι δύσπεπτη για τους Ευρωπαϊκούς λαούς η διαδικασία των επεμβάσεων αυξημένης βαρύτητας στην νομοθεσία των κρατών τους,
Γαλλία και Γερμανία τα σερβίρουν με την ζαχαρίτσα της υπέρβασης του 3% στο δημοσιονομικό έλλειμμα κάθε κράτους μέλους.


Ως εκ τούτων τα βήματα και οι κυρώσεις που αποφασίζει η Κομισιόν θα υιοθετούνται παραχρήμα, ενώ η διαδικασία μείωσης του κρατικού χρέους
-για το οποίο αποκλειστικά ευθύνονται οι κεφαλαιοκράτες χορηγοί των λύκων που από χθες συνεδριάζουν-
κάτω από το όριο του 60% του ΑΕΠ πρέπει να περιλαμβάνονται στη νέα Συνθήκη.


Ζητάνε ακόμα οι αποφάσεις στο ESM να λαμβάνονται από μία ενισχυμένη πλειοψηφία (supermajority) του 85% του κεφαλαίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).


Μέρκελ και Σαρκοζί καταλήγουν ζητώντας οι προβλέψεις για μία νέα Συνθήκη να έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι το Μάρτιο του 2012.


Τι σημαίνουν αυτά για την Ελλάδα; Ότι σχολεία, νοσοκομεία και δημόσιες υπηρεσίες θα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, μόνο και μόνο για να υλοποιηθεί ο στόχος του 3% και κατόπιν απόφασης του Ευρωδικαστηρίου!


Τέτοιο θεσμοθετημένο εξανδραποδισμό των ευρωπαϊκών λαών ούτε ο Χίτλερ δεν είχε καταφέρει να εφαρμόσει. Το «ευρωπαϊκό κεκτημένο» ως συνέπεια παύει να ταυτίζεται με την βελτίωση των όρων ζωής της κοινωνίας και στο εξής με μόνιμο και απαραβίαστο τρόπο θα ταυτίζεται με την κοινωνική παρακμή και υποβάθμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: