Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Άθλια ψέμματα.. συναινετικά...

Τρέμουν την οργή μας και αναζητούν απεγνωσμένα διεξόδους..

Εντείνουν οι καθεστωτικοί την προπαγάνδα ότι «όλοι συνεισφέρουν» για την αντιμετώπιση της κρίσης, εννοώντας και τους καπιταλιστές.
Αθλιο ψέμα.
Ολα τα κυβερνητικά μέτρα μειώνουν το λαϊκό εισόδημα, εντείνουν την εκμετάλλευση, η ανεργία αυξάνεται, τσακίζουν «κοινωνικές παροχές», εμπορευματοποιούν πλήρως Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια.


Κλέβουν «νόμιμα» το λαό για την ενίσχυση της αλητελιτοκρατίας.
Αυτή η προπαγάνδα επιμένει στην αναγκαιότητα της συναίνεσης του λαού για την έξοδο από την κρίση. Δηλαδή, να συμφωνήσουν οι γαλοπούλες στην θεσμοθέτηση των Χριστουγέννων ως εθνικής τους γιορτής. Επειδή προτιμούνται από τα υπόλοιπα ζώα για σφαγή.


Προβάλλει την αναγκαιότητα συναίνεσης των κατ’ εξοχή ενόχων -του δικομματισμού- επαναλαμβάνοντας αηδιαστικά το μότο της εξόδου από την κρίση στην οποία όλοι με πρώτους τους κάθε Μίχαλους Δασκαλόπουλους Βαρδινογιάννηδες Λάτσηδες και σία


(οι οποίοι έχουν κατά την ίδια περίοδο που εμείς λιμοκτονούμε διπλασιάσει και τριπλασιάσει τα κέρδη τους)



οφείλουμε να συνδράμουμε.
Άθλιο ψέμα.
Με αφορμή την ψήφιση του νόμου - πλαισίου από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ.- ΔΗΣΥ


(Ντ. Μπακογιάννη με τον πατέρα της να δηλώνει ωμά στο σκάϊ πως αν είναι να υποταχθεί στους νόμους τους ο λαός, ας υπάρξει νεκρός κατά τις διαδηλώσεις!),


εντάθηκε η προπαγάνδα αναγκαιότητας και δυνατότητας κυβερνητικής σύμπραξης των κομμάτων της κοινωνικής μας ισοπέδωσης στο πλαίσιο αναμόρφωσης του ληστρικού πολιτικού συστήματος.
Και ο ΣΕΒ είναι υπέρμαχος αυτής της προοπτικής. Ή μάλλον πρωτοστατεί.
Με τη χτεσινή συνάντηση Βενιζέλου - Σαμαρά, ξανατροφοδοτήθηκε η προπαγάνδα περί συναίνεσης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.
Αλλά η συναίνεση είναι υπαρκτή, αφού στρατηγικά ταυτίζονται.


Η χτεσινή συνάντηση κυβέρνησης, τραπεζιτών, μεγαλοβιομηχάνων, μεγαλεμπόρων και συνδικαλιστικών πλειοψηφιών ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΒΕΕ


(το έγραψα και χθες, όλοι μαζί είναι εχθρικό μπλοκ για μισθωτούς συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους) έγινε τάχα για το «κοινό καλό».
Για την συγκρότηση αντιλαϊκού μετώπου θα έλεγα εγώ..


Καμιά συναίνεση, καμιά αυταπάτη. Η κοινωνία, να αποδεσμευτεί των κομμάτων που πλέον μετεξελίχθηκαν σε θυγατρικές πολυεθνικών και υπερεθνικών εταιριών, και να χτυπήσει το σύστημα στην καρδιά του.. Μας τρέμουν και αναζητούν απεγνωσμένα διεξόδους.. Μην τους δώσουμε την ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: