Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ταξί : Για την υπεράσπιση της δουλειάς τους

Του Ευγένιου Ανδρικόπουλου


Κατασυκοφαντούνται υπερασπιζόμενοι την εργασία τους.

Το μέσο της επιβίωσής τους.

Την οικονομική ομπρέλα προστασίας των οικογενειών τους.


Στους αυτοκινητιστές αναφέρομαι που εξήλθαν βίαια εκ του ληθάργου, την κατάσταση του οποίου τους είχαν δόλια επιβάλλει άπαντες οι πολιτειακοί παράγοντες.

Κυρίως οι γαλαζοπράσινοι βουλευτές.


«Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε τους διαβεβαίωνε εκείνη η πολιτική αλεπού ο Ρέππας»
Στο κατόπι του οι βουλευτές της ΝΔ δια των οποίων λάμβαναν διαβεβαιώσεις πως ό,τι κανοναρχεί η Ευρώπη αυτό θα εφαρμοστεί εντός και επί τ’ αυτά.
Κι όσο για το ΛΑΟΣ ως πιστό τους σκυλί γαβγίζει λυσσαλέα στην βουλή για την πιστή τήρηση και εφαρμογή του νόμου.


Μόνο που εξ όσων αποδεικνύονται η Ευρώπη μοιράζει υποσχέσεις τύπου Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Για την κατασκευή γεννίτσαρων.  Για να ζούμε στην βάση του δόγματος πας μη άριος εχθρός..Ή τεμπέλης της εύφορης νότιας κοιλάδας..



Στους εργασιομανείς ενέταξαν ψευδώςκαι  με το έτσι γουστάρω τους εαυτούς τους, οι Γερμανοί και οι Γάλλοι, οι οποίοι δια της ολιγότερης εργασίας εξασφαλίζουν τα υπερδιπλάσια εισοδήματα σε σύγκριση με τους ιθαγενείς του νότου στις τάξεις των οποίων φιγουράρουμε ως προς την μιζέρια στην πρώτη θέση.


Συνθήματα δια των οποίων αποκοιμήθηκαν οι ταξιτζήδες. Και φέρουν ακεραία την ευθύνη γι αυτό οι συνδικαλιστές τους οι οποίοι υπήρξαν τυπικοί πολιτικοί πελάτες ή πελταστές δεν ξέρω, του εκλογικού συνονθυλεύματος των εν λόγω κομμάτων.. Γιατί;  Επειδή τους απέστρεψαν σκόπιμα το βλέμμα από το οικονομικό δράμα των συναδέλφων τους φορτηγατζήδων.


Δεν πρόσεξαν έτσι τις αιματηρές συνέπειες της βίαιης αλλά ..καλής απελευθέρωσης στον χώρο των οδικών εμπορευματικών μεταφορών.
Μόλις ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του νόμου 3919/11 περί της απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων και οι χιλιάδες των αυτοαπασχολουμένων σε αυτόν βρίσκονται εμπρός στο χείλος της οικονομικής καταστροφής,
με τα κόμιστρα παρά τα ευχολόγια να έχουν εκτιναχθεί στα ύψη.
Αυτό το δεύτερο αφορά την κοινωνία στο όνομα της οποία λαμβάνονται τα πλέον επαχθή για τον λαό μέτρα.


Τώρα πλέον οι ταξιτζήδες βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή. Απέναντί τους έχουν έναν μιντιακό μηχανισμό να τους τρομοκρατεί εξισώνοντάς τους με εξωγήινους εισβολείς που απειλούν την χώρα ή τον χώρο δεν ξέρω τι ακριβώς εννοούν,
και μια αγέλη τοκογλυφικών ανδρεικέλων του Τζέφρυ Τσαντ που κραδαίνει επί της κεφαλής τους την δαμόκλειο σπάθη του νόμου 3919/11.


Μην τους λαμβάνετε υπ’ όψιν σας. Γιατί αφ’ ενός η κοινωνία σήμερα τάσσεται στο πλευρό εκείνου του όποιου εκείνου, που πατριωτικά αντιστέκεται
και αφ’ ετέρου δεν έχετε να χάσετε τίποτα περισσότερο εκτός από τις τοκογλυφικές αλυσίδες που σας προετοιμάζουν.


Προκαλέστε το χάος που τρέμουν. Αυτό που θα ανατρέψει τα σχέδιά τους. Και κάντε το στο όνομα των παιδιών σας και στων παιδιών όλης της Ελλάδας, πλην εκείνων της αλητοελιτοκρατίας. Επειδή επί της διατήρησης του είδους τους βιώνουμε σήμερα εμείς μια επίγεια κόλαση..

Δεν υπάρχουν σχόλια: