Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Μεταμεσονύκτια πανηγυρική υποδοχή του Πασοκικού ανασχηματισμού

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ..

.Ιδού η πανηγυρική υποδοχή του ανασχηματισμού.. Μπορεί να μην ήταν βεγγαλικά όμως η  ίδια ίσως και πλουσιότερη φωτοχυσία εξασφαλίζεται δια των Μολότωφ. 


Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο ενθουσιασμένη η νεολαία από την υπουργοποίηση του Βενιζέλου και του Κουκουλόπουλου, ξεκίνησε δια των γνωστών συνθημάτων μπατσοι γουρούνια δολοφόνοι για να συνεχίσει περνώντας σε ανώτερο επίπεδο διασκέδασης εκτοξεύοντας κατά των αστυνομικών βόμβες Μολότωφ. 


Ως ήταν φυσικό οι άλλοι στην λογική τι θα απογίνουμε δίχως βαρβάρους και προς τέρψιν του τηλεοπτικού κοινού ανταπάντησαν με χρώματα κι αρώματα και όλα πήγαιναν μια χαρά ώσπου
κάποιοι εκ των εμπλεκομένων έπληξαν αφόρητα και προς απογοήτευσή μας, εγκατέλειψαν τα όπλα τους στο σημείο (κατά πως ονομάζει το πεδίο ή την περιοχή η αστυνομία) είπαν άϊσικτίρ και πήγαν σπίτια τους για ύπνο. Βεβαίως και κατα την αστυνομία πάντα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά αλλά τι πειράζει, ανώνυμος είναι, διακριτικά δεν φορά, άρα αναλώσιμος.. 


Συγκεκριμένα, τα επεισόδια σημειώθηκαν την ίδια ώρα, στη 1.10 μετά τα μεσάνυχτα, τόσο επί της συμβολής των οδών Ναυαρίνου και Μαυρομιχάλη, όπου άγνωστοι έριξαν δύο βόμβες μολότοφ. όσο και στη διασταύρωση Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους, όπου περί τα 30 άτομα επιτέθηκαν με 5 μολότοφ και πέτρες σε διερχόμενη διμοιρία Δέλτα.


Σύμφωνα με την ΓΑΔΑ, η επίθεση που έγινε στην οδό Ακαδημίας είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού στο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: