Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

'Ωπα αρχίσατε να παίρνετε μια οσμή από έλληνες εκεί στον οίκο ανοχής της εοκ και τρομοκρατηθήκατε.. Στην αρχή είμαστε ακόμη..

Ωπα !!!!!!!!! 


Παραλήπτης απειλητικών για τη ζωή του επιστολών από Έλληνες αποστολείς ισχυρίζεται ότι είναι ο επικεφαλής του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλοντ Γιουνγκέρ. 


Ώπα ρε Γιουνγκέρ.. 


Δια της αριστεράς σου όψης δηλώνεις προ μηνός ότι οι Γάλλοι και οι Γερμανοί. 


(δεκαπέντε χρόνια το γράφω αλλά δεν είμαι ο Γιουνγκέρ ή εκείνος ο άθλιος ο πρώην κόκκινος (Κον Μπετίτ) που μεταλλάχθηκε στα Ολλανδικά χημεία σε υβρίδιο μαύρου βομβαρδιστή της Σερβίας), 


λεηλατούν την Ελλάδα και εξακολουθούν ακόμη και σήμερα και απορείς; Πως περίμενες να σε υποδεχτούν οι Έλληνες των δύο Ελλάδων της διασποράς καθεστωτικέ υπάνθρωπε της Μέρκελ; Με λουλουδια; Άσε που αν στα έδιναν εσύ θα τα μετρούσες δεν θα τα μύριζες..

««Τι μπορώ να πω για τους Έλληνες; Είναι μια καλή ερώτηση την οποία συχνά απευθύνω στον

εαυτό μου διότι λαμβάνω πολλά γράμματα από Έλληνες συμπεριλαμβανομένων και απειλών για τη ζωή μου» 


δήλωσε ερωτηθείς σχετικά α μετά από συνεδρίαση στο Στρασβούργο.» 


Ν’ ανοίξεις το στόμα σου γελοίε. Να μας δώσεις όλα τα λαμόγια των εξακοσίων και όχι των τριακοσίων όπως λέγεται δις της Ελβετίας. Να μια πράξη για την οποία οι Ελληνες θα σε ανακηρύξουν εθνικό ευεργέτη..

Και σα να διάβασε τις σκέψεις μου κατάληξε: 



« η Ελλάδα ήταν μια χώρα που είχε την κατανόηση μου. Άλλοι είναι αυτοί που την έβαλαν σε κόμμα» είπε, αναφερόμενος στις προηγούμενες κυβερνήσεις και συμπλήρωσε ότι «η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα». 


Πέραν του γεγονότος ότι εμείς δεν χρειαζόμαστε την σημερινή τερατογέννεση του Ευρωπαϊκού διαφωτισμού να μας πεις ποιοι ήταν και είναι οι άλλοι. Αυτό ζητάμε ένα χρόνο τώρα ανεξαρτήτως πως εκ του αποτελέσματος αναδεικνύονται. 


Είναι αυτοί που έχουν βάλει υποθήκη στα υπάρχοντά μας και που προαλείφονται σαν τους λύκους με το αίμα της δημόσιας περιουσίας. 


Να μηνύσεις λοιπόν σε αυτούς τους άλλους ότι δεν μας γνωρίζουν καλά και ότι οι αμερικανικές τύπου Χάρβαρτ ψυχιατρικές αναλύσεις τους θα τους οδηγήσουν σε πανωλεθρία σαν τον Σακασβίλι..


Δεν υπάρχουν σχόλια: