Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

155 ΦΟΡΕΣ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΝΕΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΒΑΜΠΙΡ

Τα πασοκικά βαμπίρ, 
εξήλθαν των κρησφύγετών τους αποκλειστικά για να συρθούν ως την κάλπη και να ψηφίσουν ΝΑΙ, δαγκώνοντας με τους συριγγοειδείς κυνόδοντές τους 155 φορές τον λαό που τους εξέλεξε. 


Αυτές οι εντεταλμένες από τον έναν και μοναδικό Ασμοδαίο 155 ομιλούσες αντλίες αναρρόφησης αίματος λαϊκού, 


εμφανίστηκαν εντός του εργοστασίου παραγωγής μιζών και αχρεωστήτως έμμισθων αποζημιώσεων, για το τρομώδες έργο του λαϊκού αφανισμού, 
αποκλειστικά και μόνο για να επιμηκύνουν κατά τι την παραμονή τους εκεί. 


 Μόνο ένας μετανοημένος διέσωσε την ύστατη τούτη ώρα την πολιτική ψυχή και την υστεροφημία του και αυτός είναι ο Γιώργος Λιάνης.


Οι υπόλοιποι εκστασιασμένοι του μπάφου από την μη κατολίσθησή τους, χειροκροτούσαν ασταμάτητα τον λόγο του ανδρείκελου ο οποίος εμφανίστηκε ως αυτόκλητος σωτήρας της δικής μου ύπαρξης τονίζοντας πως: 



Θα συνεχίσει τον εθνικό αγώνα σωτηρίας της χώρας και χαρακτήρισε την ψήφο εμπιστοσύνης συμβόλαιο με τον λαό, του οποίου όμως την υπογραφή καταχράστηκε επειδή απουσιάζει εκ του συμβολαίου αυτού. 


«Θα τα καταφέρουμε είπε ο Λεπέν της Ελλάδας. Την οικονομική μας ανεξαρτησία θα την κατακτήσουμε εμείς οι ίδιοι» πρόσθεσε προκλητικά απέναντι σε ένα κοινό που μάλλον αγνοεί γραφή και ανάγνωση. 


Διότι αν γνώριζε θα προέβαινε σε μερικές απλές προσθαφαιρέσεις για να αντιληφθεί μετά μερικά λεπτά της ώρας πως τα ποσά της επιτυχίας που επικαλείται δεν επαληθεύονται. 


Ψιλή η γραφή δυσανάγνωστη. Μα και το κούρεμα που υπέστη και θα υποστεί ο λαός με την ψιλή θα είναι και επιπλέον το αποτέλεσμα ορατό δια γυμνού οφθαλμού, θα αναρωτηθεί κάποιος.. 


Βεβαίως και το βλέπουν τα καθεστωτικά ρεμάλια. Από την θετική του όμως πλευρά. Πως έτσι αερίζεται η κεφαλή, αποβάλλονται οι κομμουνιστικές ψείρες και φρεσκάρονται τα παρηκμασμένα κύτταρα από τον υγιή Ναζιστικό αέρα, 


συνέπεια του οποίου θα είναι η εκβολή του στην νηνεμία των στρατοπέδων των σύγχρονων δούλων. 


«Υπάρχει μια και μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε την Ελλάδα κατάληξε, αν την αγνοήσουμε θα μας κρίνει η ιστορία πολύ σκληρά..» 


Να είσαι βέβαιος ανδρείκελο γι αυτό. Γιατί όμως προ της ιστορίας δεν θέτεις τον εαυτό σου υπό την κρίση του φυσικού σου δικαστή, του λαού; Προτιμάς το ελικόπτερο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: