Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Μεθυσμένη πολιτεία η Βαρκελώνη

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει από το βράδυ του Σαββάτου η Βαρκελώνη!

Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν τη νύχτα μέρα στην πλατεία Canaletes, γιορτάζοντας την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την εξωπραγματική παρέα του Λιονέλ Μέσι, με τις εκδηλώσεις να κορυφώνονται το απόγευμα της Κυριακής, όταν και η αποστολή θα προσγειωθεί στη καταλανική πρωτεύουσα όπου θα της επιφυλαχθεί υποδοχή ηρώων.


Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προανήγγειλε την παραμονή του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για έναν ακόμη χρόνο και υποκλίθηκε στην παγκόσμια κλάση του Λιονέλ Μέσι:

«Διαθέτουμε πολύ καλούς παίκτες και μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά αυτός μας δίνει το άλμα στην ποιότητα είναι ο Μέσι.

Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει και ο καλύτερος που θα δω ποτέ.



Ο Μέσι είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

Ελπίζουμε πως δεν θα βαρεθεί ο Λέο και πως ο σύλλογος θα του δώσει τους παίκτες που θα τον περιβάλλουν και πως θα συνεχίσει να διάγει μία προσωπική ζωή ισορροπημένη», τόνισε ο Γκουαρντιόλα, μετά την κατάκτηση του τίτλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεί.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήδη αρχίζει να συγκρίνεται με τον Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το όπως πήγαν όλα σήμερα.Ήταν απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε! Δείξαμε τι είμαστε και ήμασταν πολύ καλύτεροι από αυτούς. Ήταν ένα παιχνίδι που θα θυμόμαστε.

Τα πράγματα που κάνει αυτή η ομάδα είναι απίστευτα και δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει τι κάνουμε, απλά θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τρόπαια.

Τώρα θα δούμε πως θα το πανηγυρίσουμε. Πρέπει να σκεφτούμε μόνο την κυριακάτικη φιέστα. Και να σκεφτούμε και την επόμενη σεζόν».

Οσον αφορά στο πώς έβαλε το γκολ: «Άνοιξα τον χώρο, είδα ότι ο τερματοφύλακας ήταν κακά τοποθετημένος και το δοκίμασα!».


Δεν υπάρχουν σχόλια: