Κυριακή 29 Μαΐου 2011

hashis the best of the world Kalamata

Συνέλαβαν καταγράφεται σε είδηση έναν τύπο,
ο οποίος καλλιεργούσε 66 δενδρύλλια ινδικής κάναβης(!) στον μυρωδάτο κήπο του..

–Γιατί δεν το χαρακτηρίζουν στα ελληνικά χασίσι να ξεμπερδεύουμε, όταν επί του πάρκου με τις παραισθητικές ουσίες στο Άμστερνταμ και επί της μετώπης των περιπτέρων προπαγανδίζεται δια φωτεινών επιγραφών "hashis the best of the world Kalamata" .. Α, ρε πατρίδα αθάνατη-..

Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το γιατί..

Απούσης της παραγωγής οποιουδήποτε άλλου προϊόντος προς εξαγωγή, μια πάρα πολύ καλή ιδέα θα ήταν να φλομώσουμε όλη την Ευρώπη στην πρέζα,

σε αντίποινα της τριαντακονταετούς και ληστρικής αφαίρεσής μας από κάθε επιχείρηση

παραγωγικής δραστηριότητας.

Κατά συνέπεια συντάσσομαι ανεπιφύλακτα με την άποψη του εγχώριου δουλικού των τοκογλύφων,

να φυτεύουμε χασίς ακόμη και στις γλάστρες μας υπό την αυστηρή προϋπόθεση πως όστις το διακινεί στην εσωτερική αγορά να εκτελείται στο Γουδή με διαδικασίες συνοπτικές.

Αν ως εκ τούτων ο εν λόγω 60χρονος που συνελήφθη στην Στυλίδα τίγκα στην μούφα δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά πως η παραγωγή του τίθεται προς εξαγωγή και πως θα δηλώσει στην τράπεζα της Ελλάδας αλλά και στην εφορία, ως και το τελευταίο ευρώ των συναλλαγών του,

στην θέση του δικαστή όχι μόνο θα τον αθώωνα πανηγυρικά, αλλά θα του απέδιδα και εύφημο μνεία για την προσφορά του στο σύνολο του λαού μας.

Ε, τοκογλυφικό δουλικό μην σου βάζω ιδέες..

Λέμε και καμιά μ@λ@κία να περάσει η ώρα..

Γιατί εσύ είσαι ικανός να βάλεις κάτω τον άλλο τον επί των επενδύσεων άνευ χαρτοφυλακίου και μυαλού υπουργό σου να στήσει στο άψε σβήσε κανένα fast-track παραγωγής χασισιού..

Όμως τώρα που το καλοσκέφτομαι…


Δεν υπάρχουν σχόλια: