Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

ΣΧΗΜΑ ΟΞΥΜΩΡΟΝ

 Αποφασίζομεν και διατάσσομεν: Τις απεργίες των σιδηροδρομικών υπό το ...«ανήθικο» αίτημα της λήψης μέτρων ασφαλείας στην κίνηση και αρτιότητα των τρένων ωστε οι επιβάτες και τα πληρώματα να μην κινδυνεύσουν. Ήταν ξεφτιλισμένοι τόσο ωραίο το ταξίδι του κοινωνικού μας αφρού στα Τεμπη που αποφασίσατε να τους κάνετε οριστικό και τελευταίο.



 Αποφασίζομεν και διατάσσομεν: Στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του ΨΝΑ Δαφνί την οποιαδήποτε μορφή κινητοποίησης, που θα αφορά: την άρνηση του λουκέτου στο νοσοκομείο και συνολικά σε όλες τις δημόσιες μονάδες Ψυχικής Υγείας.. Λουκέτο πράγματι χρειάζεται. Αλλά η περιοχή πέριξ της πλατείας Συντάγματος..

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν:  Στους στρατευμένους κληρωτούς να εκφράζουν την όποια άρνηση ή αντίθεσή τους στην πολεμική εμπλοκή της χώρας επί της Μέσης Ανατολής, δεδομένου πως: 

Οι Ελληνικές φρεγάτες που πλέουν χιλιάδες μίλια εκτός των συνόρων μας, τελούν απλώς ταξίδια, αν όχι αναψυχής, απλώς εκπαίδευσης στο πως διαπράττεται μια γενοκτονία. 

Θα καταλάβατε ασφαλώς πως πρόκειται περί ενός κατασταλτικού παραληρήματος από μια κυβερνητική συμμορία που απεγνωσμένα επιχειρεί να τιθασεύσει την οργή του λαού. Που από τα μιντιακά μαγειρεία γαρνίρονται με μπόλικη αντικομμουνιστική σάλτσα. 

Για να θυμηθώ εκείνον τον Βραζιλιάνο αρχιεπίσκοπο τον Dom Helder Camara και παραφράζοντας την δήλωσή του, πως όταν δίνει τροφή στους φτωχούς, τον λένε άγιο, αλλά όταν ρωτά γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, τον λένε κομμουνιστή, με το εξής: 

Όταν κάποιος υπεραμύνεαι της ειρήνης τον λένε αιθεροβάμονα ακτιβιστή, αλλά όταν καταγγέλλει τους πολέμους τον βαφτίζουν κομμουνιστή!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: