Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

 Ανακάλυψαν νέο τέρας του Λοχ Νες..Δεν πουλάει πια αυτό και βρήκαν εξωγήινη ζωή στον γαλαξία μας που θ' ανακοινώσουν σ' ένα μήνα!!! 


 

Το καθεστώς των μεσαιωνικών φαντασμάτων μετά το ανοσιούργημα του Πήτερ Παν, τις Χολυγουντιανές παραγωγές των ανθρωποειδών --με την βαλβολίνη αντί αίματος να ρέει στις φλέβες-- και την αστρική εκσπερμάτωση του σωματιδίου του θεού, για την οποία λεηλατούνταν οι ευρωπαϊκοί λαοί, τώρα εντόπισαν λέει εξωγήινη ζωή για την οποία θα προσκομίσουν αποδείξεις!!

 

 Όσες και για το Λοχ Νες υποθέτω. 

Στα γέλια ξεράθηκε στο άκουσμά της ειδησης ο και επίκουρος μεσαίος μου γιος ως διάκονος της φυσικής και της αστρονομίας.Αλλά εγώ δεν θα τον επικαλεστώ γιατί μπορεί και να ζηλεύει!! 

Λοιπόν για τα πρόθυμα χάπατα της κατάποσης πάσης φύσεως πρέζες: 

Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια Επιστημών: Διάστημα:

 Πιθανότητα ζωής δύναται να υφίσταται σε ένα ανά δύο χιλιάδες άστρα.  Αυτό ακόμη και αν αδιαμφισβήτητα αποδειχτεί δεν παραπέμπει αξιωματικά πως η ζωή αυτή θα έχει την γήινη μορφή, ή πολλώ δε μάλλον, να προσομοιάζει στα βιολογικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου, ή έτι περισσότερο, να βρίσκεται σε επίπεδα του πολιτισμικού του επιπέδου, ή υπεράνω αυτού!!.. ( παίζει και το υποδεέστερος ... ανοίξτε και κανένα Δαρβίνο δεν θα σας χαλάσει..)

Κατά συνέπεια: Στο αυτοκρατορικό κυνήγι της ιμπεριαλιστικής αλεπούς η Αγγλική σαπίλα επινοεί δια των παραισθήσεων μεθόδους για την διαιώνιση της ύπουλης και δια αντιπροσώπτων (αμερικανών ) κυριαρχίας της.. Ρε δεν γαμιέστε λέω εγώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: