Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΚΗΣ !!

 Τουλάχιστον χυδαία ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε το ευρωκωλοχανείο για τις συγκρούσεις στην Μέση Ανατολή. 


 

Κατά την στιγμή που το Παλαιστινιακό αίμα έχει ποτίσει την άγονη γη των Αράβων η ΕΕ δια μέσου μιντιακών παρακεντέδων της καλεί σε κατάπαυση του και την ανάγκη προστασίας των αμάχων. Είναι ψεύτες ολκής.  Ιδού:

«Η ΕΕ έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανακουφίσει τις ακραίες ανάγκες του παλαιστινιακού λαού (...) Η ΕΕ έχει επίσης προειδοποιήσει επανειλημμένα για δυσανάλογη χρήση βίας ασυμβίβαστη με το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο, το οποίο πρέπει να τηρείται ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και κατά την άσκηση του νόμιμου δικαιώματος αυτοάμυνας».

Κάθε ενέργεια της ΕΕ εμφορείται απ όσα προστάζουν τα συμφέροντα των μονοπωλιακών της ομίλων, για την στήριξη του «στρατηγικού της εταίρου» -- το Ισραήλ-- και τον ανταγωνισμό της λυκοσυμμαχίας -και του κάθε κράτους μέλους της ξεχωριστά- με άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. 

Για αυτό δίνει 426 εκατομμύρια ευρώ σε ευρωπαϊκές οπλοβιομηχανίες, οι οποίες εξοπλίζουν το Ισραήλ! Για αυτό στηρίζει, με στρατιωτική εμπλοκή της, τις «ενέργειες αυτοάμυνας» του Ισραήλ που σφάζει και δολοφονεί αδιακρίτως και σε Συρία, Λίβανο, Υεμένη, Ιράν κ.α. 

Περί άλλων τυρβάζει η γλώσσα και αλλων πράττει δια χειρός. ! Πόσα κομματιασμένα κορμάκια παιδιών η ΕΕ θα θεωρούσε «λελογισμένη» απάντηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: