Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ !!!!!!!!!!!!

 Προειδοποιουν για Ρωσική επίθεση στην Γερμανία και το Νάτο αυτοί που το 1940 αιματοκύλησαν τον κόσμο.. Αυτοί οι παλιάνθρωποι που αρνούνται την καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων..Το απόγειο της ξεφτίλας και του θράσους!!! Πρόκειται για ελεεινό προπέτασμα καπνού της φορολεηλασίας για τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς που επιβάλλει το Ευρωμπορντέλο στους λαούς της Ευρώπης..Ρε δεν μασάει η κατσίκα ταραμά.. 




«Παρέλαση» των αρχηγών υπηρεσιών της Γερμανίας στη Μπούντεσταγκ και προειδοποιήσεις ακόμα και για ρωσική επίθεση στο NATO. 

Δολιοφθορές στη Γερμανία, μυστικές επιχειρήσεις και στρατιωτική προετοιμασία για σύγκρουση με το ΝΑΤΟ -ενδεχομένως μέχρι το 2030-, είναι το μενού της Μόσχας, σύμφωνα με όλες τις μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας, του δεύτερο μεγαλύτερου ευεργέτη της Ουκρανίας, μετά τις ΗΠΑ. 

Το λιγότερο ανήσυχοι έμεναν οι Γερμανοί βουλευτές τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, μετά την ακρόαση στην Bundestag των επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND), του Ομοσπονδιακού Γραφείου για την Προστασία του Συντάγματος (BfV) και της Γερμανικής Στρατιωτικής Αντικατασκοπίας (MAD). 

 Ειδικότερα, οι τρεις τους προειδοποίησα για την αυξανόμενη απειλή από τη Ρωσία στο πλαίσιο της εισβολής στην Ουκρανία, υπογραμμίζοντας ότι η Ρωσία θα μπορούσε να είναι σε θέση να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ έως το 2030 και εντείνει τις προσπάθειες για δολιοφθορές. (που ως σήμερα οι Νατοϊκοί  έχουν διαπράξει στους αγωγούς και τον συναυλιακό χώρο της Μόσχας...)

«Όσον αφορά το προσωπικό και το υλικό, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις είναι πιθανό να είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν επίθεση κατά του ΝΑΤΟ το αργότερο μέχρι το τέλος της δεκαετίας», δήλωσε στο κοινοβούλιο, είπε ο Μπρούνο Καλ, (BND). 

Ο Καλ υπογράμμισε ότι το Κρεμλίνο ξοδεύει πολύ περισσότερα για τον στρατό του από ό,τι οι ευρωπαϊκές χώρες για τον δικό τους, και ενισχύει σημαντικά τις συμβατικές του δυνάμεις. 

«Το επίκεντρο αυτής της συσσώρευσης είναι, φυσικά, στη στρατηγική κατεύθυνση δυτικά κατά μήκος της ανατολικής πλευράς του ΝΑΤΟ», είπε. Ρε δεν μασάει η κατσίκα ταραμά

Δεν υπάρχουν σχόλια: