Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ.....

Υπερέβησαν κάθε ηθικό και κοινωνικό όριο.. Στους αυτόκλητους τηλεεισαγγελείς της ηχοεικαστικής ρύπανσης αναφέρομαι. 

Σε αυτούς που ως προσκεκλημένοι κυβερνητικών μιμιδίων εκστομίζουν αντιστάσεως μη ούσης τον ζόφο τους  


 

«Την ευθύνη την έχουν οι γονείς...» δηλώνουν ανερυθρίαστα. Και συνεχίζουν:  «Και, τελικά, αν δεν μπορούν να κάνουν ένα παιδί, αν δεν μπορούν να έχουν την εποπτεία επειδή εργάζονται, τότε δεν έπρεπε να το κάνουν...». 

Περί χυδαιότητας πρόκειται αδιαμφισβήτητα. Η οποία ακούστηκε δια μέσου των FM από που αλλού; Από τον Σκάει ξεφτίλες.

«Αρμόδιοι» και αναρμόδιοι, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., απόστρατοι «αναλυτές του εγκλήματος» και τηλεδικαστές αναλαμβάνουν κάθε μέρα να «λύσουν» το πρόβλημα της «νεανικής παραβατικότητας», ανακαλύπτοντας παντού «κακούς» και «ανεύθυνους» γονείς που πρέπει να μπουν φυλακή για το «καλό της κοινωνίας». 

Προκειμένου να αθωώσουν το σάπιο σύστημα που υψώνει διαρκώς αδιέξοδα στη νέα γενιά, που διδάσκει ως υπέρτατη «αξία» τον ανταγωνισμό και το «ο θάνατός σου η ζωή μου», προκειμένου να ξελασπώσουν το κράτος των ρημαγμένων σχολείων, της εξόντωσης γονιών και μαθητών, επιστρατεύουν ό,τι πιο αποκρουστικό κατεβάζει η κούτρα τους. 

Είναι οι ίδιοι που κατ' αντιδιαστολή οδύρονται φαρισαϊκά για τον δημογραφικό μας αφανισμό. Σε κάθε περίπτωση, τόσο η κυβέρνηση όσο και οι απολογητές της γίνονται όλο και πιο επικίνδυνοι μέσα στην τύφλωσή τους, για μεγαλύτερο αποπροσανατολισμό και περισσότερη καταστολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: