Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ

 ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΤΑ ΡΙΧΘΗΚΑΝ 30000 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ  !! Η ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ..



 

 Eκτός συνδικαλιστικής κάλυψης πετάχτηκαν πάνω από 30.000 συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους δήμους όπως επικυρώθηκε στο 50ο καταστατικό συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ και είχε προσυμφωνήσει ο «Άξονας» του συμβιβασμού και της υποταγής, δηλαδή οι παρατάξεις που συνδιοικούν την ομοσπονδία: η Συνδικαλιστική Ανατροπή, η ΔΑΣ, η ΔΑΚΕ και η ΑΣΚ! Δηλαδή ΝΔ, Πασόκ, και Σύριζα.. Οι πρωταγωνιστές του πολιτικού θεάτρου στην βουλή

«Από τη μία τους πέταξαν έξω στο άψε-σβήσε από την Ομοσπονδία χωρίς καμία αιτιολόγηση και από την άλλη νομιμοποίησαν σφυρίζοντας αδιάφορα τις νέες διακρίσεις εις βάρος όλων των συμβασιούχων. 

Σχολικές καθαρίστριες, εργαζόμενοι στα προγράμματα του ΟΑΕΔ, συμβασιούχους covid19 και χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι με ασφαλιστικά μέτρα, είναι και πάλι όμηροι της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και των παρατάξεων του που συνδιοικούν στην ΠΟΕ ΟΤΑ!», αναφέρουν οι Αγωνιστικές ΚΙνήσεις 

Συσπειρώσεις στους ΟΤΑ που παραμένουν ο μόνος πόλος αντίστασης στον κλάδο που μιλά από ταξική σκοπιά για όλους ανεξαιρέτως τους εργάτες και εργάτριες. Γι’ αυτό και το μένος τους απέναντι στην παράταξη αυτή.

«Δεν λυγίσαμε, ούτε στις «νουθεσίες» τους, ούτε στους εκβιασμούς της, ούτε στις επιθέσεις τους, γιατί η κοινωνία δεν προχωρά μπροστά με φοβισμένους!» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι ΑΚΙΣ ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: