Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ

 Πλειστηριάζουν το σπίτι μιας οικογένειας προστάτιδας ενός ανάπηρου παιδιού!! Σαδισμός; Μπορεί.. Αλλά τουλάχιστον οι σαδιστές δεν μένουν αδιάφοροι εμπρός στον πόνο που προκαλούν. Γιατί είναι στο DNA της δεξιάς..


 

 


Ακόμα μια οικογένεια με βαριά ανάπηρο παιδί πετιέται στον δρόμο γιατί τα κοράκια των funds πλειστηριάσανε το σπίτι τους. Η περίπτωση αφορά οικογένεια με βαριά ανάπηρο παιδί 90% στην συνοικία της Νεάπολης Χαλκίδας που ενημερώθηκε ότι η Cepal πλειστηρίασε το σπίτι τους.

«Δουλεύεις μία ζωή, σου τα παίρνουν από χίλιες δυο μεριές, πληρώνεις και εισφορά για τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας που τον έχουν καταργήσει, αναγκάζεσαι να πάρεις ένα δάνειο για να βάλεις ένα κεραμίδι στο κεφάλι σου και να εξασφαλίσεις το ανάπηρο παιδί σου και έρχονται μετά σου μειώνουν μισθούς και συντάξεις, σε βάζουν να ξαναπληρώσεις για τις θεραπείες του παιδιού σου, έρχεται και το τσουνάμι της ακρίβειας και σε αποτελειώνει. 

Δεν μπορείς να πληρώσεις δόση του δανείου, στις τράπεζες και στα funds που με δικά σου λεφτά τα ανακεφαλαιοποίησαν δύο και τρεις φορές και έρχονται μια μέρα και σου παίρνουν το σπίτι, να βγεις στον δρόμο με ένα ανάπηρο παιδί. Αρκετά! Κοράκια μακριά από τους ανθρώπους μας! Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης» τονίζει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).


Δεν υπάρχουν σχόλια: