Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

ΔΑΚΡΥΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

 ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ...

..ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΑΓΚΑ ΤΙ; ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ;

 Τώρα εγώ, που εσπευσμένα μεταφέρθηκα στου Γεννηματά μετά την χημειοθεραπεία στις δύο τα ξημερώματα, επειδή επηρέασε το αναπνευστικό μου, συνέπεια του οποίου ήταν ο ασθματικός μου πνιγμός, να γράψω για τον Λιάγκα τι; 


 

Ότι αφύπνισε την ΕΣΗΕΑ του μακάριου ύπνου, ή της χασμωδίας της και απειλείται ο Λιάγκας από την ταπεινωτική τιμωρία της διαγραφής όταν: 

Είναι αυτή που ανέχθηκε --αν δεν περιέβαλε με το καθ’ υπόθεση εργασίας κύρος της-- τα μνημονιακά φροντιστήρια του ανάπηρου στο σώμα και το μυαλό Σόϊμπλε, τραγική συνέπεια των οποίων ήταν η ύπνωση του εξεγερμένου λαού; 

Ή μήπως όταν εκώφευσε --αν δεν προστάτευσε  το ανθρωποειδές του Κολωνού-- στην διαπόμπευση της βιασθείσης ανηλίκου από αυτόν, υπό το πρόσχημα της λογοκρισίας;

Ή ακόμη όταν υπό το στρεβλωτικό πρίσμα των καθεστωτικών υαλοπινάκων της βάφτιζε πρόοδο την ιδιωτική υγεία και παιδεία, συναινώντας στον αποκλεισμό – δια της ιστορικής ρήσης του τηλεπλασιέ πως ο τζάμπας πέθανε-- της κρατικής μέριμνας των βασικών πυλώνων, ενός κράτους ανάπτυξης και της εφευρηματικής διαστολής, στη συστολή   της χώρας και του λαού ; 

Οι Λιάγκηδες όπως και οι ΠΟρδοσάλτηδες (και όχι μόνον αυτοί) έχουν κατ’ επανάληψη –για διάφορες αιτίες --διαγραφεί για βαρύτερα αυτών αδικήματα, όπως η απεργοσπασία, αλλά επανήλθαν δριμύτεροι. 

Γιατί στους επιχορηγούμενους από το αντιδημοκρατικό καθεστώς σταύλους παρακεντέδων – όπως προσφάτως με τα ιδιαίτερα του Ισραηλίτικου φασισμού—προσέφερε γην και ύδωρ στους υπό εκκόλαψη γενίτσαρους του παγκοσμιοποιημένου κτήνους. 

Ο καταφανής επομένως λαϊκισμός του Λιάγκα τους ενόχλησε; 

Δοκιμάστε να στείλετε στο κογκλάβιο της άλλοτε κραταιάς ΕΣΗΕΑ (αλλά και στους διαδικτυακούς αυνανιστές ή τους πανεπιστημιακούς κήνσορες) ένα ερώτημα που: θα ζητά την ακριβή περιγραφή τού  ορισμού «λαϊκισμός» και στην περίπτωση που λάβετε απάντηση θα έχει  ο ανταποκρινόμενος κερδίσει τις εκατό χιλιάδες του εκατομμυριούχου..

Όλα αυτά τα σούργελα και γιουσουφάκια του καπιταλισμού ανταγωνίζονται μεταξύ τους, υπό την διαιτησία μιας εταιρίας μετρήσεων, που κάποτε είχε δώσει θεαματικότητα σε αναβληθέντα αγώνα μπάσκετ 55% . Και το κάνουν υπό τον αδυσώπητο κανόνα η ζωή μου ο θάνατός σου !!  

Μας ρουφά εδώ και τρεις δεκαετίες η μαύρη πολιτική τρύπα κι εμείς αγρόν -- της κάθε Κεραμέως μέλους της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ-- αγοράζουμε!! Συνέλθετε πριν ήδη είναι αργά και τα σκατά έχουν ξεραθεί. Αν και κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ήδη αργά. 

Τόσο αργά που οι διατάξεις των καταστροφέων μας, δεν καταργούνται με έναν νόμο και μια διάταξη -- ως ο τελευταίος των Μοϊκανών της διαχειριστικής εξουσίας υποσχόταν, αλλά μόνον επί των δρόμων της φωτιάς..

Δεν υπάρχουν σχόλια: