Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ

 Παρακαλώ την προσοχή σας :

Ριπάς κατά ριπάς οι εφετινές παραιτήσεις στελεχών του  Πολεμικού Ναυτικού. Σε αυτό τον βαθμό που να τίθεται θέμα λειτουργικότητας ορισμένων πλοίων και μονάδων. 


 

Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχεδόν 200 στρατιωτικοί έχουν παραιτηθεί από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη, ενώ προβλέπεται να φτάσουν τους 300 μέχρι το τέλος της χρονιάς. 

Πέρσι οι παραιτήσεις ήταν 179 όλο τον χρόνο. 

Εσείς τώρα φαντάζεστε τι; Πως τους έκαναν μάγια οι Τούρκοι ή επενέβη ο Αλλάχ τους για να τους προστατεύσει από τους Έλληνες. 

Τον εφιάλτη του άλικου αίματος είδαν εμπρός τους για έναν πόλεμο που δεν τους αφορά. Που δεν είναι δικός μας. Γιατί τα σύνορά μας δεν είναι λάστιχα που φτάνουν ως τα νερά του Λιβάνου και την Ερυθρά θάλασσα επί της οποίας πλέουν οι φρεγάτες μας ..  Απόδειξη πως η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεών μας ίδρωσαν για να επανδρώσουν (το επαγυναικώσουν είναι άκρως ενοχλητικό) τις φρεγάτες της πρώτης δύναμης πυρός. 

Όμως όχι δεν είναι ο φόβος --που υπαινίχθηκαν κάποιοι πίθηκοι των Μίντια-- το κίνητρο των παραιτήσεων. Δεν κιότεψαν τα παλικάρια μας. Με παράδειγμα όμως τους γιους μου το μόνο που απομένει να υποθέσω είναι πως αρνούνται στο όνομα των Νατοϊκών νταβάδων μας να γυρίσουν στην πατρίδα τους σε ξύλινα παλτά. Γιατί αν μου συμβεί προειδοποιώ το καθεστώς πως δεν θ' αφήσω όρθιο κανέναν από την .."Αγία Οικογένεια"

Οι παραιτήσεις λοιπόν αποτυπώνουν ως έναν βαθμό και τη δυσαρέσκεια των ένστολων για την εμπλοκή της χώρας στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στις καταγγελίες που εκφράζονται δημόσια από στρατευμένους για τη συμμετοχή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις αμερικανοΝΑΤΟικές αποστολές, αντί να προστατεύουν τα σύνορα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: