Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

ΜΙΚΡΟΊ ΑΒΟΥΛΟΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ

 

 Αν το Νεοπασόκ θεωρεί πως θ ‘ αναγεννηθεί εκ της τέφρας του πλανάται πλάνην οικτρά. Η εικόνα της ολικής κατάρρευσης εξ αιτίας του Καστελόριζου, είναι βαθιά χαραγμένη στην μνήμη του λαού. Και ουδεμία εκ των επικοινωνιακών παραστάσεων για την ανάδειξη αρχηγού από τον σωρό, δεν είναι σε θέση να το αναστήσει. 


 

Υπό την αδιαμφισβήτητη προϋπόθεση πως ουδείς εκ των επιγόνων διαθέτει την αίγλη του δημιουργού του, αλλά και τις διαμορφωθείσες τα δεκατέσσερα αυτά χρόνια πνιγηρές συνθήκες υποτέλειας της χώρας, καθιστούν την ανάδειξή του ως κόμμα απελευθέρωσης ή «αλλαγής», από αδύνατη ως Συσσιφική ματαιοπονία. 

Επιπροσθέτως οι επίδοξοι αρχηγοί δεν διαθέτουν την ισχύ του πολιτικού σκαπανέως, που θα γκρεμίσει τα νέα τείχη σκλαβιάς από τους μεταμεσαιωνικούς αποικιοκράτες. 

Πρόκειται περί μικρών άβουλων μοιραίων. Με το πολιτικό τους μητρώο βεβαρημένο. Γιατί κατ’ εντολή των τοκογλύφων αντέστρεψαν την δια του δημοψηφίσματος βούλησή του συμμαχώντας με τον Ευρωενωσιακό διάβολο και τη δεξιά, και υπερψηφίζοντας την υποθήκευση της χώρας. 

Και ως φυσικό επακόλουθο ακόμη και αν έστω ένας εξ αυτών το επιδίωκε, θα ερχόταν σε μετωπική σύγκρουση με την δυσπιστία του δημοκρατικού λαού, στο να τον παρακολουθήσει. 

Παραμένει απογοητευτικά ο λαός ή διαιρεμένος, ή σε πλήρη απόγνωση και εν χασμωδία, εγκαταλειμμένος στα κατακόρυφα σπήλαιά του. 

Με την ανάστασή του έτσι να εκκρεμεί. 

Εκτός και αν καταπλαγούμε από μια αιφνίδια μετατόπισή του στην κοινωνική αντιπολίτευση, μέσα από τους δρόμους της φωτιάς. . Δείτε στ' αριστερά σας. Το ΚΚΕ μας προσκαλεί κατά συρροή και εξακολούθηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: