Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

TO AKΡΟΝ ΑΟΤΟΝ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ

  Δηλώνει η ίδια ότι πως είναι παιδί γέννημα θρέμμα ορυχείου.. Μόνον που ήταν άνθρακας ο θησαυρός σημειώνω εγώ. Στην Διαμαντοπούλου του Σημιτομαϊμούδικου εκσυγχρονισμού αναφέρομαι που διεκδικεί και αυτή μεταξύ πολλών άλλων καθεστωτικών παρακεντέδων μια θέση επιγόνου του Ανδρέα. 


 

Περί ποιας κυρίας με τας καμελίας πρόκειται; 

 

Περί εκείνης που παρά τη θεία μανία της στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων ατύχησε, γιατί την πρόλαβε ο σημερινός νεοταξίτης πρωθυπουργός..!!

Περί εκείνης της υπουργού της φωτοτυπίας -- απόντων των βιβλίων ξεκίνησαν οι σχολικές χρονιές, ώσπου ανέλαβε (αν η μνήμη μου δεν με απατά)με απ' ευθείας ανάθεση ο σύζυγός της την εκτύπωση-- και θεία επιδίωξή της ήταν να καταστούν τα σχολεία μικρές επιχειρήσεις!! 

Περί της ιδίας που ως στέλεχος του -«εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ της Σημιτομαϊμούς, είχε προταθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ανάληψη της θέσης του ΓΓ στον ..."μπολσεβίκικο" οργανισμό του ΟΟΣΑ. 

Και εν τέλει περί αυτής που όταν ο λαός την έφτυσε εξαγόρασε τα καθεστωτικά αξιώματά της με μια θέση στο ΔΣ της Coca Cola HBC που ως γνωστόν πάει με όλα.. Και αυτή επίσης.. .

Δεν υπάρχουν σχόλια: