Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ

 Επίθεση ταξιτζή κατά τρανς και φίλου της..Απαραίτητη διευκρίνιση Κλύδωνα: Είναι άλλο να εναντιώνεσαι στην υιοθεσία και την αυταρχική επιβολή --δια μέσου των δικαιοματιστών-- μιας διαστροφής κι άλλο να μην τους αφήνεις χώρο ν' αναπνεύσουν. Η όποια διαστροφή τους είναι προσωπική τους υπόθεση, ο εκβιαστικός προσηλυτισμός όμως όχι. 



Πρωτοφανές βίντεο ξυλοδαρμού μιας 33χρονης και του 31χρονου φίλου της από 55χρονο οδηγό ταξί • Συνελήφθη για επίθεση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά. 

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που καταγράφηκαν σε βίντεο και δείχνουν τον άγριο ξυλοδαρμό τρανς γυναίκας και του φίλου της από έναν άνδρα τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στην οδό Λένορμαν στο κέντρο της Αθήνας. 

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. έχει συλληφθεί ένας 55χρονος οδηγός ταξί, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη με ρατσιστικά χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η 33χρονη και ο 31χρονος επιβιβάστηκαν στο ταξί, όμως ο 55χρονος όταν αντιλήφθηκε από τη συνομιλία ότι επρόκειτο για τρανς γυναίκα τους κατέβασε από το όχημα και μετά από λογομαχία τους επιτέθηκε άγρια με γροθιές και κλωτσιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: