Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

 Ανεξέλεγκτοι εγκληματίες. Στους Ισραηλινούς αναφέρομαι. Η δράση των οποίων εξοργίζει σ’ εκείνον τον βαθμό, που διερωτάσαι δίχως ενοχές ως προς το ποιος εκ των δύο, είναι πιότερο φασίστας. 

Ο Νιετανιάχου ή ο Χίτλερ. 


 

Από τον Ιμπραήμ Ραϊσί στον Ισμαήλ Χανίγια. Και από εκείνον στον Χασάν Νασράλα ένα τσιγάρο δρόμος ήταν για Ισραηλινά μαχητικά. 

Και οι τρεις ορκισμένοι εχθροί του Ισραήλ. Κάτι που αποκαλύπτει πως αν οι Εβραίοι επικαλεστούν το δικαίωμα της αυτοάμυνας σου κλείνουν αμέσως ραντεβού με τον Άγιο Πέτρο. 

Μόνο που το κάνουν μονίμως κατά υποδεέστερων λαών. Αναλαμβάνοντας τον ρόλο των γολιάθ της περιοχής. Και εντυπωσιάζουν με τις επινοήσεις τους μερικές ημέρες προ των Αμερικανικών εκλογών. Υπό την πεποίθηση πως όστις και να εκλεγεί τις συντεταγμένες του άστρου τους θ’ ακολουθήσει. 

Αλλά η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται το κάνει ως φάρσα. Η πρώτη και δεύτερη γενιά των απογόνων τής σε βάρος τους Χιτλερικής θηριωδίας, είναι ακόμη εν ζωή με τις συγκρίσεις αναπόφευκτες. 

Βάζουν και τους δύο σε μια τραμπάλα για να διαπιστώσουν έντρομοι πως η τραμπάλα ισοζυγιάζεται. Δεδομένου ότι στη μέση της τραμπάλας δεν στέκει κανείς, αποκαλύπτεται αηδιαστικά πως και οι δύο τα ίδια σκατά είναι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: