Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΞΟΧΩΣ ..ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΙ

 «Το Ναυτικό μας σήμερα βρίσκεται σε μια σημαντική καμπή της ιστορίας του. Εχει αναλάβει εδώ και καιρό πολύ πιο σημαντικές ευθύνες και ένα πολύ μεγαλύτερο και σημαντικό έργο»: 

Πρόκειται περί λόγου που εκφώνησε ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης ως βασικός ομιλητής στην τελετή ονοματοδοσίας του πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού «Περσέας» . 


 

Το «σημαντικό έργο» βέβαια δεν είναι άλλο από αυτό που στην ίδια εκδήλωση περιέγραψε ο υπουργός Αμυνας Νίκος Δένδιας, εννοώντας τις πολεμικές αποστολές για λογαριασμό της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, όπως στην Ερυθρά Θάλασσα, που εμπλέκουν τον λαό και τη χώρα σε περιπέτειες.

 Ομως ο εφοπλιστής δεν έμεινε σε διαπιστώσεις, αλλά έκανε και ...προτροπές προς την κυβέρνηση.

 Οπως είπε, «θέλουμε να είμαστε βέβαιοι» ότι οι ναύτες του Πολεμικού Ναυτικού «δεν θα κάνουν τίποτα άλλο όλη τη μέρα από το να εκτελούν ακριβώς αυτή την αποστολή», δηλαδή να «προσέχουν και να κοιτούν την περιουσία του ελληνικού λαού», εννοώντας προφανώς τα δισεκατομμύρια των εφοπλιστών για τα οποία πηγαινοέρχονται οι φρεγάτες δεκάδες χιλιάδες μίλια μακριά από το Αιγαίο με τον λογαριασμό στους φορολογούμενους έλληνες. 

Οι εφοπλιστές ήταν πάντα εξόχως αφοπλιστικοί. Δεν μασούν τα λόγια τους όταν αναφέρονται στον πλούτο τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: