Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ..

 Εξήλθαν της χασμωδίας τους οι λαοί; Έτσι μοιάζει έστω και με την πολιτική τους πυξίδα πειραγμένη εξ αιτίας του κατακερματισμού σε κομματίδια αφασίες.. Πλέον η αντιπολίτευση θα είναι κοινωνική. Στους δρόμους της φωτιας. Κι αυτό δεν αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα. Αλλά σύμπασα την Ευρώπη. 


 

Η Μητσοτακική δεξιά καταποντίστηκε. Ο Μακρόν υπέστη δεινή ήττα και πλέον βλέπει την πλάτη της Λεπέν με 16 μονάδες διαφορά από αυτήν.. Κι επειδή έχω ζήσει ένα διάστημα στο Παρίσι θα σας επισημάνω το εξής: 

Η ακροδεξιά της Γαλλίας ουδεμία έχει σχέση με τις δολοφονικές και δοσίλογες συμμορίες των πάσης φύσεως Μιχαλολιάκων. Είναι εξόχως σωβινιστές του αδιαπραγμάτευτου τύπου πρώτα η Γαλλία. 

Ο Σουλτζ ταπεινώθηκε και ο μόνος τρόπος να διασωθεί είναι να κρυφτεί στα καταφύγια στην εκσκαφή των οποίων παρότρυνε προχθές ο υπουργός άμυνάς του τους Γερμανούς, για να διασωθούν από την επέλαση των Ρώσων!! 

Δεν μένει παρά να σταλεί στα γκαλά προστασίας των πολιτικά  νοητικών αναπήρων και η Μαντάμ Σουσού. Ή αλλέως πως Φον Ντε Λάιεν. 

Αν κάτι έτσι και σε πρώτη ανάγνωση είναι εξόχως παρήγορο σήμερα, αυτό βρίσκεται στην κατά πλειοψηφία σύσταση της αποχής, που παραπέμπει στον δημοκρατικό κοσμο της αριστεράς ο οποίος μηνυσε πως΅: 

Είναι στρατευμένος με το όπλο παρα πόδας  για τις μάχες υπεράσπισης της λαϊκής αξιοπρέπειας που έρχονται..

Δεν υπάρχουν σχόλια: