Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

 Φίλοι κινδυνος θάνατος. Με τύπου Πινοσέτ διατάγματα θ' αντιμετωπίζονται πλέον οι αντισυστημικοί δημοσιογράφοι αλλά και οι χρήστες των Μέσων Μαζικής Δικτύωσης. 


 

Υπό το πρόσχημα της ησυχίας τάξης και ασφάλειας αλλά και της αποφόρτισης των πινακίων, οι δημόσιοι χαρακτηρισμοί θα ενοχοποιούνται ακόμη και αν -- κατά το ευρωενωσιακό δίκαιο-- ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!! 

Ο νόμος βδέλυγμα αγγίζει τα όρια της παράνοιας, δεδομένου πως στη θεία μανία τους να επιβάλλουν τη σιωπή, καταργείται ακόμη και το φίλτρο της προηγούμενου ελέγχου της κατηγορίας από δικαστικό συμβούλιο, ώστε αυτός να τεθεί στο αρχείο, αν η κατηγορία είναι έωλη, αλλά και επι πλέον: 

Ο κατηγορούμενος θα οδηγείται αν καταδικαστεί στην στενή ανεξαρτήτως της εξέλιξης σε δεύτερο βαθμό. 

Πρόκειται στην ουσία για την παραμόρφωση του άρθρου περί της συκοφαντικής δυσφήμισης, αλλά και φωτοτυπία του ιδιώνυμου του εφιάλτη πατρός. 

Με την χρήση του όπλου αυτού να στοχεύει πασιφανέστατα στην τρομοκρατία του λαού.. Μόλις απενοχοποίησαν την 17η Νοέμβρη. 

Όχι πως στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού υπήρξε ένοχη, αλλά έπεσαν οι μάσκες.. Τον νου σας λοιπόν. Ο π&ύστ$ς δεν είναι π&ύστ#ς αλλα Λοάτκι και οφείλεις να τον έχεις γ@μ#σει για να το αποδείξεις!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: