Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

ΑΙΘΣΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

 Σημαία έχει κάνει το σύστημα ένα Κυπριακό καρακόλι - κατά κόσμον youtuber- που εξελέγη δια μέσου της μοναχικής οδού Ευρωβουλευτής.. 

Ευθεία παραπομπή στην ατομική λύση. Στο μακιαβελικό διαίρει και βασίλευε αγνοώντας την τύχη του Κεμάλ. 

Πως εξελέγη ; 


 

Σερβίροντας στους ακολούθους του ισχυρές δόσεις σαβούρας. Για να την καταπιεί το πόπολο αμάσητη όπως κάθε εύπεπτη τερατολογία. 

Προεκλογικά από την σελίδα του δήλωνε ότι δεν έχει ιδέα πολιτικής δράσης και τις όποιες θεσεις του θα τις κατέθετε μετεκλογικά. Ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούσε να του εμπιστευτούν το αεροσκάφος εν πτήσει για να μάθει να πετάει!! 

Με τέτοιες παπαριές εισέπραττε τα προς το ζειν. 

Για να αποκαλυφθεί πως είχε έρθει σε επαφή με πλείστα όσα κόμματα και όταν οι διαπραγματεύσεις δεν απέδωσαν καρπούς καβάλησε --ως ο Σάντσο του Δον Κιχώτη-- τον γάϊδαρο λαό, πετυχαίνοντας να κόψει το νήμα!!  

Τώρα πανηγυρίζει για την εκλογή του και μαζί του διάφορα επιτελεία σε Κύπρο και Ελλάδα.

 Αυτά που βολεύονται να τον παρουσιάσουν ως απόδειξη της απαξίωσης των κομμάτων, ως υπόδειγμα αδιαμεσολάβητης αλληλεπίδρασης με τους ψηφοφόρους και ως πρότυπο μελλοντικού πολιτικού. 

Πρέζες ισάξιες και ομοιόβαθμες του ατομικού δικαιωματισμού. «Αυτοί μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο» διαλαλούν. Σε όλους αυτούς τους φλούφληδες που τον υπερψήφισαν τους αφιερώνω τον Κεμάλ του Χατζδάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: