Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ..

  Για σκέψου.. Ούτε Σεφερλειάδα !! Κατηγορούνται από την Μητσοτακική δεξιά του πολιτικού δηλητηρίου πως κραδαίνουν τα νύχια τους ως απειλή για την Δημοκρατία.  !! Άπαντες στο ίδιο μότο. Σεβασμός στο ευρωκωλοχανείο και τους θεσμούς της ασύδοτης οικονομίας. 



Ρεκόρ!! Από τους 31 συνδυασμούς που κατέρχονται στον εκλογικό στίβο (εκλογικό λέμε και καμιά μαλακία να σκοτώσουμε την ώρα γιατί ελάχιστα απέχουμε από το να εκτραπούμε του πολιτικού ..καθωσπρεπισμού ) τουλάχιστον οι 12 είναι ορφανά του Παττακού ή του Χριστόδουλου. Αλλά με ..αντισυστημική επιλογή !! 

Στην πλειοψηφία τους δηλώνουν ..επιχειρηματίες, (81 χιλιάδες είναι τα καφέ στην ελλάδα) δικηγόροι, ξέκωλα,  νυχουδες χρηματιστές και γενικώς σουλατσαδόροι. Με την Λατινοπούλου να ξεχωρίζει γιατί κατηγορεί τον Μητσοτάκη  για κεντροαριστερή πολιτική !! Κάποιος θα της είπε ότι δια της υποψηφιότητας απο πολιτικό νούμερο μπορεί να εξελιχθει σε φυσικό αριθμό.

Υψιπετείς δημοφιλίες τους; Ησυχία τάξη και ασφάλεια, φύλαξη των συνόρων, λαθρομετανάστες, δημογραφικό πολιτική κλειδαροτρυπα και μη τους κύκλους των εφοπλιστικών απαλλαγών τάρατε. Όροι όπως: Ανεργία, καθεστωτική λεηλασία,τράπεζες, αισχροκέρδεια, χρέος, ιδιωτικά πανεπιστήμια και ιδιωτικη υγεία είναι απαγορευτικοι ως εν δυνάμει επαναστατικοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: