Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΛΛΆ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!

 Ούτε η νυχού της Μυκόνου ή η φιλοδοξούσα αισθητικός να σοβαντίσει τα πρόσωπα της βουλής. Φλέσσα: "Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί!!!" Με κάτι τέτοιες εμπνέεσαι να γράψεις πως: αν οι γυναίκες ξυπνούσαν ένα πρωί και τους άρεσαν τα μαλλιά το σώμα και η μάπα τους ο καπιταλισμός θα είχε πέσει σε 24 ώρες. Ρε πάρε τα κουβαδάκια σου και παίξε σ' άλλη παραλία γιατί εδώ έχει κύμα και θα πνιγείς

 ...................

 


Επιμένει η άθλια δια του θράσους χιλίων πιθήκων στη θέση της που : Αποδίδει συλλογική ευθύνη στο έγκλημα των Τεμπών. Και θα συμφωνήσω μαζί για να την καταπλήξω. Είναι αποδεδειγμένο πως η πολιτεία σχεδιάζει το έγκλημα και ο δράστης το διαπράττει..

Ενοχλημένη από την έκταση και την ένταση των αντιδράσεων, πρόσθεσε πως το βίντεο που προβλήθηκε είναι προϊόν κοπτοραπτικής.. 

Και ως να μην επαρκούσε το ότι πιότερο να σιωπά και να θεωρείται βλαξ παρά να μιλά και να αίρει κάθε αμφιβολία, πρόσθεσε ως η επί τόπου μεταβάσσα και μηδέποτε αντιληφθείσα πως: 

"Και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι μαζί !!"  

Αλλά στο Μάτι αυτοπυρπολήθηκαν από την στιγμή που λαδώθηκε όλο το σύστημα προκειμένου να ανυψωθεί η πολεοδομική αυθαιρεσία, που όταν ολοκληρώθηκε και αυτό έγκλημα, (τρεις στη γύρα το είχαν βαφτίσει), είχαν ήδη οι "δωροδότες" εισέλθει στο χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου... 

Ρε πάρε τα κουβαδάκια σου και παίξε σ' άλλη παραλία γιατί εδώ έχει κύμα και θα πνιγείς

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: